Barcelona er på plass i Paris for å spille Kvartfinale i Champions League.

PSG – Barcelona

Tid: Onsdag 10. april, Kl. 21:00

Anledning: Champions League, Kvartfinale, Kamp 1 av 2.

Sted: Parc des Princes, Paris

Sending: TV2 Sport 1 / TV2 Play 

Lang reise 

Ventetiden er over, og Barcelona er endelig tilbake der de hører hjemme. Mye har skjedd siden Barça sist spilte en kvartfinale i Champions League, og de siste årene har føltes svært tunge ut for fansen. Sammen med Xavi har Barcelona vært på en reise som har tatt de til Europa League og tilbake, der de gang på gang ikke har klart å innfri forventningene. Seieren mot Napoli i forrige runde var den ultimate testen for Barcelona, og den besto de med glans. Dersom Barcelona nå tar seg videre i årets turnering vil dette overgå forventingene mange hadde satt seg til dette laget. 


Slik ser oppsettet ut for sluttspillet i årets Champions League.

Sannhetens øyeblikk

De franske mesterne, med tidligere Barcelona-trener Luis Enrique i ledelsen, er Xavi sitt neste store hinder. Komfortabel på toppen av Ligue-1 og allerede klare for finale i den franske cupen, vender PSG nå nesa mot Champions League og har ingen planer om å gjøre dette enkelt for Barcelona. 

Barcelona kommer inn i denne kampen med et brennende håp de ikke har hatt på lenge. I det siste har brikkene endelig falt på plass for Xavis menn, og selvtilliten har kanskje aldri vært høyere under hans periode som trener. Det føles ut som at det er nå eller aldri for Barça å vise at de virkelig er tilbake og klare til å konkurrere mot de beste lagene i Europa. Større anledninger enn dette ser man sjelden.

Ønsker du å lese mer om historien mellom Barcelona og PSG inkludert tidligere innbyrdes resultater, kan du gjøre det her.

Ønsker du å lese om hva vi kan forvente av Luis Enrique sitt lag spillemessig og hvordan vi forventer at Xavi skal stille mot pariserne, kan du gjøre det her.

Visca Barça!🔵🔴   

Bilder: FC Barcelona. 

Hva håper dere å få se i denne kampen? Hva tror dere stillingen blir? Bli med i diskusjonen på Blaugrana sin Discord