BLAUGRANA-PODDEN

Vi i Blaugrana har i flere år lekt med tanken om å starte vår egen podcast. Nå er vi endelig her og for en fantastisk velkomst vi fikk da vi suste rett inn på topp 10-lista over norske podcaster i debuten. Vi har som målsetting å være en kvalitativ podcast hvor målet ikke er flest mulig episoder, men med mening bak hver episode. Temaer vil variere fra økonomi, skader, by, klubb, historie, kamper, spillere og ikke minst gjester, samt mye mer.

Vi ønsker også tilbakemeldinger fra dere lyttere på temaer dere ønsker mer fokus på eller konkrete spørsmål vi kan ta opp, samt generell feedback underveis.

Podcasten drives som alt annet i Blaugrana frivillig og helt uten inntekt, og bidragsyterne er mange. Vi retter en stor takk til teknisk ansvarlig Daniel Sivertsen samt alle som stiller opp i ulike episoder, og håper dette blir en podcast mange vil ha glede av.

Fast inventar

Jørgen Rørstad er en jovial trønder med et stort hjerte for Barça og er for tiden bosatt i Drammen. Han fyrer av kloke innspill både skriftlig og muntlig enten det er artikler eller podcast.

Robin Kålås er Sotra-mann bosatt i Oslo med stor faglig pondus innen økonomi. Han er et faglig forankret rivjern med stor arbeidskapasitet som bidrar med gode saker som Blaugrana-skribent.

Daniel Sivertsen fra Mjøndalen oser av glødende engasjement for alt Blaugrana-relatert, har IT-teknisk fingerspitzgefühl og er en nøkkelperson for både ny hjemmeside og podcast.

Magnus Ingier er ansvarlig redaktør i Blaugrana, har bodd 3 år i Barcelona og følger laget svært tett. Språklig maler han med bred kost og har ofte en metafor på lur.

Podcast episoder: