KONTAKT OSS HER

Er det noe du lurer på, eller rett og slett har lyst til å ta kontakt angående noe kan du fylle ut dette skjema her, så vil vi komme tilbake til deg.
NB! Viktig og oppgi riktig epost, for det er der du vil få svaret!
  Kjapt spørsmål, kjapt svar?

  Lurer du på noe kort som trenger kjapt svar, som hvordan man får tak i billetter eller hvilken pub vi anbefaler nede i Barcelona? Kontakt oss via Facebook sin meldingtjeneste for et kjapt svar.

  Kunne du tenke deg å være med på laget?

  Er du interessert i spansk fotball, oppdatert på nyheter, samt har gode skriveferdigheter? Vi ser etter deg som er engasjert og har stå-på-vilje.

  Studerer du journalistikk er dette en ypperlig mulighet til å få publisert artikler med ditt navn på.

  Vi kan tilby en fantastisk redaksjon med god humor, samarbeidsvilje, og som alle har hjertet i Barça. Vi har skribenter i alle landets største byer og er i gang med flere spennende prosjekter. Med tiden vil du få mer ansvar. Dersom du kan WordPress fra før er det en fordel, samtidig som alle nye skribenter vil få opplæring.

  Redaksjonen drives pdd. på ren frivillighet, men vi belønner gode prestasjoner og det er flere nyheter på vei. Flere av våre skribenter har siden fått jobb i noen av landets største mediehus.

  Høres dette interessant ut?