I den andre runden i årets Champions League får Barcelona besøk av italienske Internazionale. Klarer Valverdes gutter å revansjere uavgjortresultatet mot Dortmund i forrige CL-runde?
Barcelona har ikke fått den beste starten på CL-eventyret. De spilte 0-0 mot tyske Borussia Dortmund etter en dårlig kamp av Barcelona. Etter kampen mot Dortmund har Barcelona vunnet de to siste kampene i La Liga. 2-1 mot Villarreal og 2-0 mot Getafe. Inter som kun spilte 1-1 mot Slavia Praha er nok ikke fornøyd med deres start heller. Etter forrige CL-runde har Inter spilt tre kamper og vunnet alle tre. De har vunnet mot Sampdoria (1-3), Lazio (1-0) og rivalen AC Milan (2-0) og sett veldig sterke ut i hjemlig serie.

Fem siste

Over de fem siste kampene lagene imellom har Barca vunnet tre, Inter en og en uavgjort. Dette har gitt en målforskjell på 7-4 fordel Barcelona.
Inter – Barcelona: 1-1
Barcelona – Inter: 2-0
Barcelona – Inter: 1-0
Inter – Barcelona: 3-1
Barcelona – Inter: 2-0
Formspillere Internazionale (Serie A): Stefano Sensi (5 målpoeng), Romelu Lukaku (3 målpoeng) og Alexis Sanchez (2 målpoeng).
Formspillere Barcelona (La Liga): Antoine Griezmann (5 målpoeng), Arthur (3 målpoeng) og Ansu Fati (3 målpoeng).

Lagnyheter

Både Messi og Dembélé er med i troppen etter at de har vært ute med skader, mens Ansu Fati, Umtiti og Alba ikke er klare.

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona — Internazionale Milano
Hva: Champions League, kamp 2
Hvor: Camp Nou, Barcelona, Catalonia
Når: Onsdag 02. oktober, kl. 21.00