Real Sociedad 0-1 Barcelona

Kampfakta:

Sted: Anoeta, San Sebastian

Anledning: La Liga, 12. serierunde

Målscorer(e): Araujo (Hercules 2.0)

Skudd: 12-11

Gule kort: Zubeldia, Zubimendi, Mendez (RSO) Felix, Martínez, Gavi (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 51-49

Kampens høydepunkt:

Å finne kampens høydepunkt i positiv forstand med Barcelona-øyne her er som å finne grå hår på Lex Luthor, eller falsk ydmykhet hos Zlatan. Ironisk nok, samtidig som jeg skriver dette, dukker legenden, krigeren, guden og sjefen Araujo opp og STANGER inn vinnermålet på overtid. Mannen som var soleklart BB før dette sementerer sin heltestatus og trøye med Araujo på er allerede bestilt og på vei i posten!

Kampens nedtur:

En særdeles viktig kamp etter det kjipe El Clásico-tapet, og samtlige forståsegpåere forventet intensivt trykk fra vertene, unntatt Xavi. Det er nærmest uforståelig at man kan velge å starte de første 15 minuttene av kampen i oppvarmingsmodus i en slik match, og det var egentlig et under at katalanerne gikk til pause med 0-0. Grufull opptreden i samfulle 90 minutter, så denne kampens nedtur blir selve kampen. Heldigvis ga aldri Araujo opp.

Vår beste:

Araujo er soleklart bortelagets beste, og forsåvidt banens beste utpå der, både defensivt og offensivt. Herrejemeni for en kriger og et forbilde. Uten Uruguayaneren hadde dette blitt kalasseier til La Real. Ikke bare er han en eminent duellspiller langs bakken, i tempo, i lufta og skulder mot skulder. Han er også helt vill i pasningene og rykkene med ball, forståelsen av banespillet og ikke minst i offerviljen for å skaffe alle poengene. Og jaggu er det ikke han som får stange inn vinnermålet langt inn i overtiden.

Glem NOKAS, glem Egon Olsen og Dynamitt-Harry. DETTE er tidenes ran folkens, og dæven så deilig!

Barças topp tre:

  1. Araujo
  2. Stegen
  3. Pedri

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

Leave a Reply