Katalanerne kommer til å signere hele syv spillere i sommerens overgangsvindu.
Det hevder i hvert fall den katalanske sportsavisen Sport. Barças sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, skal ha en rekke spillere i søkelyset. Klubben er trolig på jakt etter to målvakter, to midtstoppere, en høyreback, en midtbanespiller og en angriper.
Chelsea-stopper David Luiz, Juventus-spiller Arturo Vidal, Arsenal-stjerne Mesut Özil og Fiorentina-spiller Juan Guillermo Cuadrado er noen av spillerne som skal være på Barças ønskeliste. Sistnevnte har en prislapp på mellom 25 og 30 millioner euro.

Grønt lys for Marc-André ter Stegen

Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-André ter Stegen er én av de syv spillerne som vil hentes av klubben i sommer. I slutten av desember meldte flere spanske medier at den tyske sisteskansen er klar for den regjerende seriemesteren og at avtalen allerede er i boks.
Den offensive midtbanespilleren Alen Halilović blir også Barça-spiller. Han kom til enighet med klubben om en femårskontrakt forrige måned. 17-åringen vil imidlertid starte sin Barça-karriere hos reservelaget.
Overgangene til Marc-André ter Stegen og Halilović hang lenge i en tynn tråd etter at Barça fikk overgangsforbud av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) i begynnelsen av april. Den katalanske klubben leverte imidlertid inn en anke og den vil trolig ikke være ferdigbehandlet før sommeren. FIFA vil ikke nekte klubben å hente spillere mens anken vurderes.

Comments (1)

 1. It’s a гeally gοod sports betting app. І’ve tried ɑ lot of them bеfore and thіs one
  haѕ bеen thе moѕt enjoyable. Ⲟnly issue, yⲟu
  haνe to spend money to ƅe ablе to play continuously.

  Ƭһe first «area» offеrs cheap enough sports betting cards tο play every daʏ, especiaⅼly wһen you accumulate coins from
  the free money every couple of hours. Ӏ enjoy speed settings ƅecause I can play faster and I think the
  differеnt callers fօr еach aгea iss аn excellent аddition and
  they’re clear so yyou are abⅼe to understand wһat
  was callеd.

  My blog post :: wnba odds covers

Leave a Reply