Katalanerne kommer til å signere hele syv spillere i sommerens overgangsvindu.
Det hevder i hvert fall den katalanske sportsavisen Sport. Barças sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, skal ha en rekke spillere i søkelyset. Klubben er trolig på jakt etter to målvakter, to midtstoppere, en høyreback, en midtbanespiller og en angriper.
Chelsea-stopper David Luiz, Juventus-spiller Arturo Vidal, Arsenal-stjerne Mesut Özil og Fiorentina-spiller Juan Guillermo Cuadrado er noen av spillerne som skal være på Barças ønskeliste. Sistnevnte har en prislapp på mellom 25 og 30 millioner euro.

Grønt lys for Marc-André ter Stegen

Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-André ter Stegen er én av de syv spillerne som vil hentes av klubben i sommer. I slutten av desember meldte flere spanske medier at den tyske sisteskansen er klar for den regjerende seriemesteren og at avtalen allerede er i boks.
Den offensive midtbanespilleren Alen Halilović blir også Barça-spiller. Han kom til enighet med klubben om en femårskontrakt forrige måned. 17-åringen vil imidlertid starte sin Barça-karriere hos reservelaget.
Overgangene til Marc-André ter Stegen og Halilović hang lenge i en tynn tråd etter at Barça fikk overgangsforbud av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) i begynnelsen av april. Den katalanske klubben leverte imidlertid inn en anke og den vil trolig ikke være ferdigbehandlet før sommeren. FIFA vil ikke nekte klubben å hente spillere mens anken vurderes.

Comments (1)

  1. Very good article. I absolutely love this site. Continue the good work!

    Feel free to surf to my website :: see (Lucio)

Leave a Reply