Iniesta og Busquets møtte pressen før Copa del Rey finalen i morgen og de setter trofeet høyt. Kampen skal vinnes.

– Finalen i den spanske cupen er en spesiell og fin dag. Det vil være to grupper av fans som synger for full hals. Dette føles litt ut som en Champions League-finale, bare på vår egen stadion, sa Iniesta, før han fortsatte.

– Vi er spente og er svært sultne før de neste kampene og situasjonen vi befinner oss i nå. Det er fantastisk.

Kan ta den andre tittelen

– At vi har vunnet ligaen og kan ta vår andre tittel gjør at vi får enda mer motivasjon. Vi er klare over at vi må være skjerpet og spille en god kamp. Vi er alle klar over at vi holder på å gjøre noe stort her, som sjeldent blir gjort, sier Iniesta.

Busquets ser til den tredje tittelen, og er klar over hva som da må gjøres.

– Man vinner ikke tre titler uten å vinne denne kampen. Vi er i god form nå. Sesongen startet litt tregt, men vi har blitt bedre og bedre utover og har nå sjansen til å ha en historisk sesong.

Busquets er også klar over hvem som kommer inn i kampen som favoritter.

– Barca er favoritter, men det er mye som kan skje i en finale. Vi har vunnet de to siste finalene mot Athletic, men det er 11 mot 11 på banen som skal spille en kamp først.

Videre snakket ’blekkspruten’ om litt av den taktiske delen av kampen.

– Ikke bare er det viktig for oss at kampen spilles på vår egen hjemmebane, men midtbanekrigen blir viktig. De kommer ikke til å gi oss enkle baller å jobbe med, de vil komme med mange mann sentralt og vil presse aggressivt. Vi må gjøre de rette valgene når vi da kommer ut med ballen fra tette situasjoner. Så skal vi også passe på deres dødballstyrke, sa Busquets.