Etter at La Liga-trofeet ble sikret i Madrid er det på tide å komme seg hjem og få løftet det foran Barcelona-fansen.
Kampen mot Deportivo blir en slags formalitet. Gullet er sikret, og spillere skal nok spares foran de to gjenstående finalene. Betyr det at vi kanskje får se spillere som Vermaelen i aksjon?
I uken som har gått kom også nyheten om at Xavi gir seg i Barcelona. En nyhet man har forventet, men som allikevel gir et lite stikk i hjertet hos alle som har fulgt klubben de siste 10 årene. Da skal vel Xavi også få litt spilletid for å bli hyllet av Camp Nou, og ikke minst, løfte trofeet, i sin siste La Liga kamp i hans karriere.
Vi skal heller ikke se bort i fra om et par av unggutta får prøve seg i morgen, noe som kan dra spenningen opp i en kamp som ikke betyr så mye. Når jeg skriver her at det ikke betyr så mye, så er det for vår del.
Deportivo ligger på 17. plass foran den siste runden. To poeng over de to lagene bak, henholdsvis Eibar og Amería. Trener Victor Sanchez har lovet overlevelse i La Liga, og vil ødelegge festen til Barcelona med seier i morgen.
Deportivo er sikret ny kontrakt i den øverste divisjonen med et uavgjort-resultat, på grunn av et bedre resultat innbyrdes mot Eibar, så det kan bli et forsiktig Deportivo på lørdagskvelden.
Hva: La Liga, runde 38.
Hvem: FC Barcelona – Deportivo La Coruña
Hvor: Camp Nou. Vises på Cmore Live og Csports.
Når: Lørdag 23. mai. Klokken 18.30.