Barcelona kommer til München for å sikre finaleplass. Det fikser de, men ikke uten at Bayern prøver å hindre Barça hele vegen.
Barcelona og Bayern åpner livlig på Allianz Arena med klar kamp om ballen fra første sekund. Barcelona får en stor sjanse med Rakitic tidlig i kampen, men Neuer strekker den 193 centimeter lange kroppen sin utover målet og redder for hjemmelaget. Bayerns Benitia utnytter deretter sjansene bedre enn hva Barcelona gjorde. Busquets gjør en dårlig markering som ender med 1-0 til Bayern. Allianz Arena eksploderer. Skulle nesten tro de var i finalen allerede, men som de kanskje husker har Barcelona en ledelse på 1-3.

Vil være med på leken

Barcelona gir ikke opp, spesielt ikke Suàrez, som ser ut til å være mer sulten etter Champions League trofèet, enn noen andre på Allianz Arena. Med lekent og lekkert spill med sine makkere, Neymar og Messi, ser en hvor dette ender. Messi sender en herlig stikker til Suàrez som sentrer ballen uselvisk til Neymar. Han får avslutte alene med Neuer og den duellen vinner Neymar Jr og det står 1-1.
Selv om det nå var 1-4 sammenlagt, presser Bayern på. Suárez får ballen fra Messi og setter nok en gang farten opp i retning mot mål. Nok en gang lurer han både forsvaret og Neuer i dèt han sender ballen til Neymar som får æren av å sette inn 1-2 til Barcelona. Neymar takker nok Suàrez for de to ferdigserverte målene som han selv fikk æren av å avslutte.
Bayern får en fantastisk sjanse der de jubler for tidlig. For Barcelona har et hemmelig våpen, som de tyske motstanderne har møtt på før. Ter Stegen nekter å la ballen trille over mållinjen. Han hopper heroisk mot ballen i noe som kunne se ut som sakte film. Vår egen tyske stjernekeeper redder ballen på streken, noe nesten-målskorer Müller, ikke vil tro på. Men reprisene viser at ballen aldri var over mållinjen.

Et helt annet Barça-lag

I andre omgang får Pedro tillit av Enrique, og blir byttet inn mot Suàrez. Bayern har ikke gitt opp til tross for at de må skåre fire mål for å nå opp til Barcelona og skaffe seg ekstraomganger. Barcelona ser ut til å slappe litt mer av i andre omgang og det er aldri lurt når Bayern står på andre banehalvdel. Lewandowski utnytter det svake forsvaret og finter ut en ellers god en-mot-en spiller, Mascherano, og setter ballen til høyre i mål, og 2-5 sammenlagt. Barcelona ser ut til å legge seg lavt, utypsik til de å være. Den siste tiden spiller de for å sikre resultatet, men å forlate filosofien sin kan straffe seg, noe det gjør for Barcelona i minuttene de holder seg lavt på sin egen banehalvdel. Müller er klar og fikser nok et mål til Bayern. Det ser skummelt ut for Barcelona i noen minutter, selv om de har fordelen av ledelse og to bortemål. Men det blir bare for å gå ut av Champions League med æren i behold for hjemmelaget.
Enrique gjør i andre omgang en stor taktisk bom. Barcelona ser usikre ut og er en skygge av seg selv. Det spiller heldigvis ingen rolle. Neste gang Barcelona kommer tilbake til Tyskland, da er det Berlin som står for tur. Vi er i Champions League finalen, Culès!