Barcelona så lenge ut til å drepe kampen, men slapp Bayern til altfor mye i andre omgang. Det fikk konsekvenser, også på vurderingene.
ter Stegen (8): Den tyske sisteskansen gjør en fantastisk jobb i sitt eget hjemland i kveld. Må etterhvert plukke ut tre baller av nettet, men skal ha veldig lite kritikk for det. Kunne nok vært mer klar for en avslutning på 1–0, men virker å ha glemt å ta av seg blyloddene rundt anklene. Blir heldigvis kvitt de tunge bena etterhvert, og står en av sine bedre kamper i kveld, selv om laget rundt han faller litt sammen. Høydepunktet kommer ved en strålende enhåndsredning, hvor han er kattemykt nede og slår ballen ut fra streken. At han får opp hånda der, med vekta på vei andre veien, er utrolig nok, men han er også sterk nok til å stoppe skuddet. Var i førsteomgang oppe å snuste på toppkarakterene, men ender på åtte ettersom han virker litt passiv på to av målene (1–0 og 2–3).
Alves (6): Spiller en veldig ujevn kamp i kveld — enda mer enn resten av laget. Alves er veldig god i førsteomgang, og er sammen med Piqué veldig trygg i første omgang. Blir veldig komfortabel i andre omgang, og tar veldig lett på ting. Det sprer seg, og forsvarsfireren mister initiativet i kampen. Er god på sitt beste, men han er dessverre ikke god gjennom hele kampen.
Piqué (6): Er tidlig nede å blokker et skudd, og er med på å sette en veldig god standard innledningsvis. Stopperen viser flere ganger hint av storform, men klarer ikke, likhet med store deler av laget, å gjennomføre prestasjonen. Kunne fort endt på en bedre karakter hadde man klart å drepe kampen.
Mascherano (3): Den lille sjefen fra Argentina har spilt mange gode kamper fra stopperplass, men dette er ikke en av dem. Er en av dem som skifter mann før 1–0, som gjør Busquets usikker, og selv om Busquets må ta sine egne valg hjelper det ikke på. Klarer seg fint i Barcelona sin gode periode, men rullgardina går helt ned i andre omgang. Må ta på seg skylda for 2–2, og forærer nesten Bayern enda et mål like etterpå, men Busquets rydder opp. Klarer ikke å styre midtbanen sammen med Busquets da Mathieu kommer inn, og er Barcelonas svakeste spiller i kveld.
Jordi Alba (5): Venstresiden av det gule forsvaret er lagets klart dårligste del i kveld, noe Alba også har skyld i, selv om Mascherano er svakest. Alba klarer ikke å komme med de store bidragene offensivt i dag, og etterlater seg store rom uten å gi valuta for pengene. Er heller ikke trygg i det defensive spillet, og har absolutt spilt bedre kamper.
Busquets (6): Får en veldig stygg ripe i lakken, da han lar Benatia gå opp upresset på Bayerns første mål, men gjør utover det en veldig god kamp. Rydder flere ganger opp i og rundt egen boks, og strør om seg med gode pasninger i store deler av kampen. Er dessverre en av flere som er veldig passive på 3–2, og sliter litt med å ta styring på midtbanen etter byttene.
Iniesta (5): Den lille magikeren klarer ikke å virkelig sette preg på kampen i dag slik man ønsker at han skal. Lagets farligheter blir skapt uten at Iniesta er involvert i kveld. Er, som alle andre, god i pasningsspillet og er med på å dra finaleplassen i land, men kommer ikke med store bidrag utover det.
Rakitic (7): Kroaten løper utrettelig som vanlig, og får en velfortjent hvil mot slutten. Løper konstant i mellom, og er stadig nede og setter inn gode taklinger. Slikt inspirerer — også de rundt han. Er med på å skape farligheter innledningsvis med en stor sjanse, og tar ansvar på midtbanen.
Messi (8): Er arkitekten bak det første målet, og header jaggu meg igjennom Suárez på 1–2 også. Spiller veldig godt store deler av kampen, men blir veldig passiv i midten av andre omgang. En av kampens store spillere også i dag, men fullfører ikke helt ut.
Suárez (9–BB): En ny kanonkamp vår nye nummer ni, som igjen løper utrettelig. Setter opp Neymar til to mål, etter godt overblikk og stor uselviskhet — noe som har vært et av kjennetegnene ved Suárez i år. Kan ikke lastes for at laget slipper seg ned etter pause, da han blir tatt av i pausen, og blir stående igjen med den mest solide innsatsen i kveld.
Neymar (8) Spiller opp mot sitt beste i dag, brasilianeren, og kroner det hele med to veldig viktige mål. Løper mye i kveld, og jobber i alle spillets faser. Begge målene er produkt av dette, da de kommer etter to seige mål. Er altfor tafatt alene med Neuer på overtid, og skusler bort muligheten til å fullføre hat-tricket sitt i kveld.

Innbyttere

Pedro (7): Kanarifuglen får en hel omgang i kveld, og viser at han vil gjøre mest ut av de minuttene. Prøver å løpe og skape ting, men med et veldig passivt lag rundt han får han til lite, selv om han viser viljen til å utrette ting. Burde hatt en målgivende til Neymar, men brasilianeren missbruker sjansen. Et godt innhopp av Pedro, selv om han ikke får verktøyene til å utrette de store tingene i kveld.
Mathieu (6): Kommer inn og presser Mascherano opp i banen, og godt er det. Viser seg mye mer stabil en Mascherano, og kommer inn å tar grep. Burde kanskje startet kampen i dag, men det er det er enkelt å si i etterpåklokskapens lys.
Xavi (6): Kapteinen får mye ansvar på en veldig deffensiv midtbane, og tar dette så langt han makter. Med Mascherano, som pendler mellom stopper og pivote, og Busquets rundt seg blir midtbanen veldig stor for Xavi å kontrollere alene.