Det ble en fremdragende kamp på Camp Nou, her er vurderingene.
Barça åpnet kampen sterkt og kom til så å si alle kampens muligheter. Bayern kom mer inn i kampen i 2. omgang og det ble vanskeligere for hjemmelaget å komme til gode avslutninger før Messi bestemte seg for å skru opp tempoet.
Ter Stegen: 7 Bayern har ikke mange skudd på mål, og den unge tyskeren blir lite aktiv i kveld. En godkjent kamp uansett og gjør ingen feil.
Alves:7 Bursdagsbarnet gjør en god jobb på høyrekanten. Hjelper til i forsvar og har brukbare rykk fremover. Spiller frem sine medspillere og virker generelt mye tryggere enn tidligere i sesongen.
Piqué: 7 : Blir revet i stykker av Müller tidlig i kampen, men viser seg ellers solid i stopperspillet og bidrar til det oppbyggende spillet.
Mascherano: 7 : Godt dekkspill og autoritær i forsvaret. Fremstår som en leder og gjør bare én stor feil sammen med Piqué tidlig i kampen.
Alba: 6 Kommer på noen gode løp fremover, men blir satt i skyggen av Alves og alle mulighetene på høyre side av banen.
Busquets: 7 : God med ballen i bena og bidrar til god kontroll på kampen.
Rakitic: 8: Solide involveringer i begge ender av banen og er alltid der ballen er i kveld. Spilte en BB-kamp helt til Messi skjedde
Iniesta: 7 : Lynkjappe pasninger til tider, men virker ikke å henge helt med i tempoet til resten av angrepet. Sammen med resten av midtbanen bidrar Iniesta til kontroll og Bayern får ikke etablert sitt spill på grunn av dette.
Messi: 10 BB: Hva skal man si? Messi spiller en «god» kamp i førsteomgangen før han begynner å miste motet litt sånn som resten av laget da Bayern kommer ordentlig inn i kampen. Men Messi er spilleren som scorer de avgjørende målene og assisterer Neymar senere. Som på Bernabeu i 2011 er det Messi som vinner kampen og sender Barça med ett bein til finalen.
Neymar: 6 : Var veldig lite involvert i kveld og var ikke langt unna å bli utvist. Ikke i nærheten av de prestasjonene vi er vant til, men dukker opp på overtid for å punktere kampen.
Suárez: 5 : Hadde de største målsjansene, men klarte ikke å trille ballen bak Neuer. Jobber hardt på topp, men forsvinner litt i kampen i dag.

Inbyttere

Xavi: 6 : El Maestro spiller trolig sin siste CL-kamp på Camp Nou, og gjør det med verdighet.
Rafinha: : Kommer inn sent i kampen og rekker ikke gjøre seg bemerket.
Marc Bartra: For lite spilletid.