Barcelonas manager stilte i dag til pressekonferanse foran kampen mot Cordoba.
Luis Enrique er bestemt på at hans mannskap ikke er distraherte foran den kommende innspurten i La Liga. Med bare fire kamper igjen understreker Lucho at laget er fokusert som aldri før.

— I flere måneder nå har laget vist at de er sterke. Det så vi mot Getafe. Jeg er optimistisk foran den siste delen av sesongen. Det er spesielt viktig at alle gjør sin plikt nå som det bare er fire kamper igjen.

— Córdoba er i en vanskelig situasjon, men vi vil angripe kampen som vi alltid gjør. Det kan fort bli en vanskelig kamp fordi Cordoba har mye å spille for.

— Vi har jobbet for denne ligatittelen i mange måneder. Vi har spilt med lidenskap fra starten av.

Det ble også fokusert på hva som vil skje med spillere som Dani Alves og Pedro, samt hva Luis Enrique tror skjer i Champions League.

— Jeg er klar over alles personlige situasjoner, men vi må fokusere på laget og på å nå våre mål. Ved slutten av sesongen vil vi se på situasjonen til hver enkelt spiller. Han (Pedro) er en fenomenal spiller og har alltid hjulpet oss av og på banen.

— Vi har kjent Dani i mange år. Han har alltid oppført seg eksemplarisk både på og av banen.

— Med tanke på Champions League hadde jeg foretrukket å ha vunnet ligaen for 15 kamper siden. På mange måter er det både en fordel og ulempe å ikke ha en mester allerede.

— Vi er ikke distraherte av Champions League eller kampen mot Bayern. Vi fokuserer først og fremst på den kommende kampen i ligaen.

Til slutt: Blir du værende i Barcelona?

— Vi har en viktig kamp mot Córdoba foran oss, men takk for spørsmålet.