(Barcelona–Getafe 6–0) I kveld ble det en imponerende lekestue på Camp Nou hvor Getafe knapt får være med på leken.
Etter åtte spilte minutter sender Bartra en nydelig pasning til Suárez som åpner hele Getafe-forsvaret og fellingen var klar – straffe! For en sjelden gangs skyld fikk Barcelona tvilen til gode i en hårfin offsidesituasjon. Messi setter ballen på straffemerket. Rolig. Det ser ut som om han bestemmer seg i dèt han skyter, men man vet virkelig aldri med Messi. En tror jo en har sett alt fra Lionel Andrès Messi, men når du minst venter det kommer han med det uventede. Han setter ballen iskaldt i mål. En herlig Panenka-skåring der der jubelen går i taket på Camp Nou. Messi ydmyker Getafekeeperen. 1–0 til Barcelona, og det 98 målet denne sesongen for MSN.
Etter fjorten spilte minutter får hele laget sjokk. Etter relativt god kontroll går ballen rett mot Barcelonas mål. Det ser ikke ut som om Bravo skal rekke ballen, men med kattemyk spenst hopper han inn i buret og hindrer flause for seg selv og Barcelona. Klokka viser tjuefem minutter, og det skal bli noen elleville minutter for fansen på tribunene og bak tv-skjermen de neste minuttene. Barcelona har full kontroll på Camp Nou, og det merkes for Getafes keeper. De leker seg fremover. Etter først å ha fått hull på den gule byllen får Messi virkelig blod på tann. Han drar seg inn i banen og kikker opp med hovmesterblikket, før han elegant chipper ballen inn i bakrom mot en løpende og meget våken Suárez. Uruguayaneren banker inn ballen på hel volley, med ryggen halvveis mot mål. En vakker perle av en lobb ekspederes av en diamant av en volley. Hvem kan si denne mannen ikke var verdt pengene? Han er fantastisk. Guttene endrer tallet til 99 skåringer.

Fortsetter toppformen

Når Messi og Suárez skinner må jo selvsagt Neymar også vise seg frem. Neymar dribler seg forbi det stakkars Getafe-forsvaret, som trolig trenger valium mot marerittene de vil få i natt, og setter elegant inn 3–0. Hovmester Xavi serverer. I en alder av 23 år spiller denne brassen festfotball uten like. Med den fine skåringen får han æren av å gjøre det helt store og sette kronen på verket, 100 mål for MSN og 150 offisielle mål for FC Barcelona.
Helt siden kampstart klokken åtte i kveld roper publikum på Xavi. De vil ikke at han skal dra, hvem vil vel det når «el maestro» leverer fotballmagi fra øverste hylle. Ingenting er vakrere enn å se den lille spanjolen flytte seg rundt og dirigere midtbanen på magisk vis. Denne legenden leverer og leker seg i kveld. I en herlig kombinasjon med Neymar får Xavi ballen og setter den i krysset. Det skal nevnes at første omgang for Xavi var 100 % suksess på taklingene, 98 % nøyaktighet på pasningene sine, fire sjanser skapt, et mål og en assist. Enormt av 35-åringen, som gjerne kan revurdere sin tur til Qatar.
Da Getafe-spillerne gledet seg til hårfønere i garderoben i pausen, sender Messi en pasning som Xavi hælflikker til målkåte Suárez, som igjen banker den i lengste med skikkelig bananbøy. Vakkert! 5–0 til pause, og fortjent trampeklapp på Camp Nou på veg til dusjen. 101 skåringer til MSN.

Etterlenget pause for Getafe

Med en etterlengtet pause for bortelaget går Barcelona til pause med fem nagler i Getafekista. Men pausen varer ikke lenge. Før de glade hjemmesupporterne hadde rukket å svelge unna maten som var kjøpt i pausen, var Messi ivrig på mer moro. Messi har «bare» skåret en Panenkastraffe i kveld og vil ha mer. Messi hadde tross alt «bare» skåret en Panenkastraffe i kveld. Etter flott spill på høyresiden får Messi ballen i trengt posisjon og velger enkelt og greit å bare måke ballen opp i lengste kryss. Det er alltid ledig i krysset! Et herlig mål.
Barcelona roer seg mer ned på slutten, noe Getafe var takknemlige for. Ingen av lagene vil risikere skader eller kort og avslutter kampen i litt roligere stil. Noen sjanser blir det, og en kanonredning på Messis frispark gjør at ingen får i mål de siste minuttene av kampen og det ender 6–0.