Luis Enrique fikk tidligere i sesongen selv se hvor vanskelig det kan være å møte Getafe.
Da Luis Enrique i dag møtte pressen, foran oppgjøret mot Getafe i morgen, gjorde han det helt klart at han ikke tar noen ting for gitt i morgendagens kamp. Han har selv sett hvor vanskelig Getafe kan gjøre det for motstanderne sine.

— De er et farlig lag. De forsvarer seg intensivt, og har kvaliteter i angrep. Selv om de mangler spillere er de nesten trygge fra nedrykk, og jeg er sikker på at de kan gi oss problemer.

Han er også oppmerksom på at Madrid-laget klarte å spille uavgjort på Camp Nou mot slutten av forrige sesong, da Barca også kjempet om ligatittelen. Selv om situasjonen i år er veldig tilsvarende ønsker ikke Enrique å tenke lengre enn kampen i morgen.

— Jeg vet ikke hvor mange poeng vi kommer til å trenge for å vinne serien, men tre poeng mot Getafe kommer til å bli veldig viktig. Real Madrid er like bak oss. Getafe er kanskje ikke en like attraktiv motstander som Sevilla, Valencia eller Espanyol, men spillerne er de første til å erkjenne hvor vanskelig denne kampen kommer til å være.

Vermaelen klar for debuten?

Tidligere denne uken ble Thomas Vermaelen friskmeldt for første gang siden overgangen fra Arsenal. Belgieren har vært svært uheldig med skader siden overgangen i fjor sommer, og har derfor ikke fått debuten sin enda. Enrique er sikker på at stopperen vil være til hjelp, men sår tvil rundt debuten.

— Det (friskmeldingen, journ.anm) er en veldig god nyhet for han og for laget. Nå må han komme inn i den riktige rytmen. Selvfølgelig vil han hjelpe oss, så får vi se om det blir på eller utenfor banen.

En annen det ble snakket om var Rafinha. Brasilianeren var en av Enriques beste spillere i Celta Vigo i fjor, og treneren vet hva han får i 22-åringen.

— Han har en veldig god sesong. Han har spilt mer i noen perioder og mindre i andre, men jeg har hundre prosent tro på han. Han har stor konkurranse i posisjonen hans.