(FC Barcelona–Paris Saint–Germain 2–0): Barça sendte PSG på hodet ut av Champions League og er klar for semifinale.
Barça hadde med seg en særdeles komfortabel 3-1-ledelse fra det første kvartfinaleoppgjøret mot Paris Saint–Germain forrige onsdag. Dermed hadde de semifinalebilletten i sin hule hånd før returoppgjøret på Camp Nou tirsdag kveld.
Katalanerne skuffet ingen og er klar for semifinale i Champions League med 5-1-seier sammenlagt over to oppgjør. Neymar sikret seieren i returoppgjøret med sine to nettkjenninger.

Magiske Iniesta rystet PSG

Luis Enriques mannskap trengte bare et kvarter på å øke ledelsen fra den første kampen, og det var Neymar som sørget for det. Han fikk imidlertid god hjelp fra Andrés Iniesta, som nylig ble meldt spilleklar etter en mindre skade.
Spanjolen forserte oppover i banen og fintet seg forbi flere PSG-spillere på spektakulært vis, før han sendte ballen til Neymar. Brasilianeren lurte seg forbi franskmennenes keeper Sirigu og trilte ballen inn i det åpne målet.
Etter omtrent halvspilt første omgang fikk Barça en dobbeltsjanse. Først skjøt Dani Alves hardt fra langt hold, men han klarte ikke å overliste Sirigu. Neymar var på rett sted til rett tid på returen, men mislyktes i forsøket på å heade inn sitt andre mål for kvelden.

Neymar tomålsscorer

Den brasilianske duoen fortsatte imidlertid å terrorisere PSG-forsvaret, og ti minutter før pause fløy Neymar høyt igjen. Og denne gangen aktet han ikke å la muligheten gå fra seg. Superspissen omgjorde Dani Alves’ innlegg til mål med et perfekt hodestøt.
Dermed stod det 2–0 på resultattavlen, noe som betød at Barça ledet 5-1 sammenlagt til pause. PSG virket tannløse og hadde svært lite å komme med, bortsett fra et annullert mål.
Etter en times spill produserte likevel franskmennene sin første store sjanse. Verrattis forsøk ble imidlertid avverget av solide Ter Stegen. Et kvarter før slutt måtte tyskeren i aksjon igjen da Zlatan Ibrahimovic ladet kanonen, men heller ikke denne gangen klarte PSG å få det trøstemålet de var på jakt etter.
Dermed vinner Barça 5–1 sammenlagt mot PSG over to oppgjør, og er klar for semifinale i Champions League på særdeles overbevisende vis.

FC Barcelona–Paris Saint–Germain 2–0 (5–1 sammenlagt)

1–0: Neymar (14)
2–0: Neymar (33)
FC Barcelona (4–3–3): Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar.
Paris Saint–Germain (4–4–2): Sirigu, Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell, Cabaye, Verratti, Matuidi, Pastore, Cavani, Ibrahimovic.