Selv om Barcelona har et godt utgangspunkt mener Luis Enrique at det er langt fra avgjort om hvem som kommer til semifinalene.
Luis Enrique møtte i formiddag til pressekonferanse, før morgendagens kamp mot PSG. Selv om Barcelona fikk med seg en 3–1 seier i Paris, og et godt utgangspunkt, vil ikke Enrique ta avansementet for gitt.

— Resultatet fra den første kampen er bra, men ingen ting er avgjort. Vi må spille veldig godt for å komme oss videre. Jeg har en god følelse siden vi kjenner motstanderen vår godt. Vi har møtt dem tre ganger denne sesongen, og i de tre kampene har vi sett flere positive ting enn negative.

Barcelona tok styringen i Paris, slik de har for vane å gjøre. En grunntanke i klubbens spill de siste årene har vært at dersom man har ballen kan ikke motstanderen score. Den samme tanken er utgangspunktet før kampen i morgen.

— Planen er den samme som i den første kampen: å ha ballen. Med det kan vi legge press på motstanderen. Vi må stille forberedt fordi det kan bli en kamp lik den i det første oppgjøret, eller en helt annerledes kamp.

Dagens beste nyhet er at Iniesta har fått grønt lys av det medisinske støtteapparatet, og kan bli å se på Camp Nou i morgen. Enrique kunne også legge til at Mathieu også er tilgjengelig, selv om han har fått seg en smell. Han påpeker at laget kan komme til å gjøre noen forandringer, men understreker at hvordan laget spiller i morgen vil være avhengig av hvilke spillere som starter.

— Kanskje vil vi forandre systemet, men det ikke et spørsmål om en spiller spiller eller ikke, men det faktumet om vi kan skape problemer for motstanderen vår.

Barcelona er ikke de eneste som har fått tilbake nøkkelspillere før kampen. PSG har også flere spillere tilgjengelig i morgen enn det de hadde sist onsdag, og særelig Zlatan og Verratti blir trukket frem. Begge spillerne har i det siste sonet karantener, så begge bør være i fysisk god form. Enrique sier at han forventer mye av det samme av PSG, uansett om duoen starter eller ikke.

— Fotballmessig har det ingen ting å si, for PSG vil spille på den samme måten, men det vil øke deres individuelle kvaliteter, siden begge har stort potensial. Dersom motstanderen vår legger press på oss har vi ferdighetene til å takle det. Å se hvor mye press motstanderen legger på oss er en av de mest spennende aspektene ved spillet.

Når man er inne på temaet om spillere i god fysisk form om dagen er det lett å komme inn på Lionel Messi. Argentineren scoret sitt 400. mål på 471 starter for a-laget på lørdag.

— Leo kommer inn mot kampen i en kjempe god form. Hans 400 mål for klubben er et tall det vil bli umulig å slå.

En annen som har scoret flere viktige mål den siste tiden er Luis Suárez. Mannen fra Uruguay scoret to fantastiske mål i Paris for fem dager siden, før han sendte Barcelona i ledelsen etter kun 52 sekunder, mot Valencia på lørdag. Lagets nummer ni står nå med tolv mål på de siste tolv kampene.

— Jeg har bare gode ting å si om Luis’ jobb. Å finne seg til rette i en ny by er alltid et handicap, og alle spillere trenger tid på å tilpasse seg.

Mot slutten av pressekonferansen snakket hovedtreneren om publikumet på Camp Nou. Før kampen på lørdag ytret Enrique et ønske om et fullsatt stadion, og over 92 000 mennesker møtte opp i det fine været. Nå har Enrique tro på at det samme kan skje i morgen.

— Vi vet at fansen vil være der for oss fordi det er et attraktivt oppgjør, og det er en garanti. Det vil gjøre oss sterkere.