Luis Enrique vet at morgendagens kamp mot Valencia er av den tøffe sorten, og ønsker et fullsatt Camp Nou til å støtte laget.
Lucho vet at det er lite rom for feil i La Liga, noe laget fikk erfare i Sevilla sist helg. I morgen står Valencia for tur, i en kamp som blir alt annet enn enkel. Valencia har gått ti kamper på rad uten tap, og plukket med seg 24 av 30 mulige poeng i den perioden. Det er kun ett poeng mindre enn det Barcelona har tatt i samme periode.

— Motstanderen vår har en god rekke, og det er viktig at Camp Nou og dets supportere brøler, og stiller seg bak oss når vi spiller. Det er en nøkkelkamp, og vi trenger å ha nitti eller hundre tusen fans som kan få Camp Nou til å buldre.

At Valencia har hatt en så god sesong som det de har er ikke tilfeldig, skal vi tro Enrique. Han har sett tendensene lenge. La Liga er en tøff liga hvor hvert eneste poengtap kan være skjebnesvangert, og det er sjeldent at lag får gode plasseringer uten å ha gjort seg fortjent til det ved godt spill.

— Dynamikken i laget deres er fantastisk. De jobber hardt og er veldig vanskelige å slå. De er uten tvil et av de beste lagene i ligaen. Jeg er ikke overrasket over spillet deres, spesielt med tanke på hvilke spillere de har. De har vært gode helt siden sesongen startet, og ligger på fjerdeplass på grunn av prestasjonene sine.

Tøft å kjempe om alle titler

Selv om Enrique er godt fornøyd med å være med å kjempe om alle turneringer innrømmer han at det koster. Valencia har kun La Liga igjen å spille om. Det gir dem fordelen av å kun spille en gang i uka.

— De spiller kun en gang i uka, men alle lag skulle ønske at de spilte tre kamper i uka. Vi må restituere oss så fort som mulig så vi er klar for alle kamper. Mentalt er vi fokusert fordi vi vet hvem motstanderen vår er. Fysisk begynner det derimot å syns litt. Selv jeg er sliten, og jeg har ikke spilt et eneste minutt. Vi trenger supporterne våre mer enn noen gang når vi møter et lag som dette.

Lucho sa ved starten av sesongen at målet var å kjempe om alle titler. Nå, ni måneder senere, er laget på toppen av tabellen, har gode utsikter for en semifinale i Champions League, og skal spille cupfinale hjemme på Camp Nou. Selv etter et så hektisk program som det laget har hatt i det siste har spillerne fått med seg gode resultater. Det bør føre til optimisme blant de fleste supportere, og Lucho håper dette kan føre så mange som mulig til Camp Nou i morgen.

— Jeg har fremdeles den gode følelsen som jeg hadde den første dagen, nå som vi nærmer oss slutten av sesongen. Dersom supporterne våre er begeistret er det fordi de har sett hva laget er i stand til å gjøre. Dersom det stemmer; kom til til Camp Nou og lag rock ‘n’ roll.

Tidligere har vi sett at tidlige kamper gir godt oppmøte på Camp Nou. Kanskje kan Camp Nou fylles så og si opp i morgen, slik at Enrique får ønsket sitt oppfylt.