Barca hadde full kontroll borte i Paris, og tar med seg et veldig godt resultat hjem til Barcelona. Her er vurderingene etter 1–3 seieren:
Ter Stegen: (8) Som alltid god med ballen i bena, og er med på å ta av det høye presset til PSG (uten om ved ett tilfelle). Ute og bokser et par cornere og er trygg. God redning på slutten etter Cavani-avslutning. Ingen ting å si på målet i mot, den blir en annens feil.
Montoya: (6) Løper mye, og er en del involvert, skaper dessverre ikke så mye. Mangler en del kamptrening før han gjør flere riktige avgjørelser. Gir fra seg unødvendig med rom ved et par anledninger.
Piqué: (9) Fortsetter den gode formen, med unntak av Sevilla-kampen, og har et par meget viktige involveringer helt i starten, og fortsetter som en bauta i forsvaret. Sammen med Mascherano er han nesten feilfri.
Mascherano: (9) Veldig god. I starten må midtstopperen ved hans side rydde litt opp, men etter det, er argentineren sterk. Blir flyttet opp i midtbanen og fortsetter storspillet sitt. Har også en fantastisk takling som stopper en soleklar PSG-sjanse.
Alba: (8) Løper opp og ned i kjent stil, og gjør ting meget godt. Sammen med Neymar veldig god langs venstrekanten og Van der Wiel sliter til tider. PSG demmer litt opp for løpene ut i kampen, men da er Alba viktig å ha når Paris kommer på kontringer.
Busquets: (10) Gjør ALT rett i kveld! Sikker med ball, vinner igjen ballen, stopper kontringer, og starter angrep. Taklingen til ‘blekkspruten’ starter angrepet som ender i den første scoringen. Perfekt av Busquets.
Rakitic: (8) Ekstremt viktig spiller for Enrique. Måten han tar opp plass på høyresiden når PSG vinner ballen er veldig viktig, og uten kroaten på midten tror jeg høyrebackene våres hadde sett svakere ut, det gjelder også denne kampen. Løper mye og viktig begge veier. Skaper overtall og rom for angrepstrioen.
Iniesta: (6) Mister ballen litt enkelt til tider og et par sløve pasninger. Ser ut til å slite om dagen, og finner ikke helt formen. Må dessverre ut med noe som så veldig vondt og skummelt ut, og vi krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig for Don Andrés.
Neymar: (9) Et par veldig gode raid og har PSG-forsvaret egentlig i lomma gjennom kvelden. Kunne kanskje prøvd mer alene, da han stopper litt opp og venter på Messi et par ganger. Scorer kveldens første, og er kald foran keeper. Er leken kampen igjennom.
Suárez: (10 BB) Ja, hva skal man si om de to scoringene. Luiz så ut som en 50 millionersmann mot Chelsea. I dag så han ut som en 50-åring. To ganger luke på Luiz, og to ganger herlige scoringer. Jobber og sliter gjennom hele kampen, og når du da også scorer to slike mål, ja da kan man ikke forvente mer.
Messi: (9) Er ikke langt unna å sitte igjen med både flere mål og assist. Et par raid som ikke mange gjør etter. Styrer angrepet til Barca, og det er tydelig at PSG sliter når Messi trekker innover i banen. Er en litt svak nier Messi får, for han stopper et par angrep hvor Neymar og Suárez virkelig har stormet fremover.

Innbyttere:

Xavi: (9) Herlig! Det er lenge siden Xavi har sett så god ut som han gjorde etter innhoppet sitt i det 53 minutt. Mye involvert i spillet og skaper enda et uromoment for PSG. Deler ut pasninger og veggspill som kun Xavi kan.
Mathieu: (4) Horribel når han ender med ball i bena i egen sekstenmeter. Uvurderlig på dødballer, men det får han ikke vist i kveld. Har en god takling sent i kampen, som fort kunne blitt mål, men det han gjør på baklengsmålet er rett og slett svakt. Skal også klarere helt på tampen, men skyter ballen rett i et PSG-ben, ballen går heldigvis ut over dødlinja og ikke mållinjen den gangen. Virker unødvendig å rokkere på et forsvar som hadde så god kontroll gjennom hele kampen, men det kan også forsvares fra Enrique, som sikkert ville ha inn mer dødballstyrke.
Adriano: (7) Kommer inn og spiller egentlig litt for lite, men rekker å gjøre en del på den korte tiden. Først er han nede og takler fantastisk som sistemann, før han i det andre sekundet er oppe i banen og skaffer et frispark i god posisjon. Godt innhopp, men vanskelig å sette en vurdering på grunn av så lite spilletid.