Bortelaget åpnet enormt, men det ble Sevilla som styrte kampen store deler av kvelden. Her er spillervurderingene.
Bravo: (6) Bravo med en blemme og slipper inn et mål fra Ever Banega han burde tatt. Gjør en god kamp generelt, men klarer heller ikke ta 2-2-målet.
Alves: (7) God kamp av den vandrende ryktestormen. Flere gode involveringer i forsvaret som har hindret mange Sevilla-kontringer og følger opp med flere avklaringer i løpet av kvelden.
Mathieu: (8) Sammen med Piqué veldig sterk i forsvaret.
Piqué: (7) Med flere viktige blokkeringer når Sevilla skrur opp tempoet. Holder høyt nivå i store deler av kampen, men er skylding på 2-2-målet på slutten.
Alba: (7) God defensiv kamp fra Alba. Første kamp tilbake etter skaden og virket litt rusten tross alt.
Rakitic: (6) Jobber hardt i midtbanen mot sitt tidligere lag. Gjør en god jobb sammen med sine to midtbane-kollegaer.
Iniesta: (7) Med flere sjanser i kveld og spiller en god kamp. Kommer ikke på mål, men Sevilla gjør en god jobb i forsvar.
Busquets: (9 BB) En meget god kamp av Sergio. Styrer midtbanen med jernhånd. Slike prestasjoner er forskjellen på trofe-løse og trippel-sesonger for Barcelona.
Messi: (7) Åpner scoringskontoen for kvelden. God kontroll og legger tilrette for sine lagkamerater ved flere anledninger, men pasningene kommer ikke helt frem. Faller av radaren i 2. omgang når Sevilla skrur opp tempoet.
Neymar: (8) Hurtig og kvikk på føttene. Virker mer involvert og bestemt enn tidligere. Scorer et fantastisk frispark og spiller en av sine bedre kamper i det siste.
Suárez: (6) Løper på alle pasninger som kommer hans vei, men sliter med å treffe mål.

Innbyttere

Xavi: Kommer på med et kvarter igjen. Gjør seg ikke veldig bemerkelseverdig.
Pedro: For lite spilletid.