Barcelona er midt i et hektisk kampprogram, og neste stopp er Almería på Camp Nou.
Etter å ha halet i land det man kan kalle en sliteseier borte mot Celta på søndag står nå Almería for tur, i det som blir en hektisk periode for laget, med flere midtukekamper, blant annet to oppgjør mot PSG senere i måneden. Med en luke på kun fire poeng ned til Real Madrid bør alle poengene bli i Catalonia i morgen.

Fire av fire

Som vanlig er Barca klare favoritter hjemme, men sjeldent har Barcelona et så godt utgangspunkt som i morgen. Almería duppet i helgen ned under nedrykkstreken, og laget fra Andalucia står med kun to poeng på de siste seks kampene. I tillegg har Barcelona vunnet alle fire oppgjør etter at Almería rykket opp for to år siden.
Med det tette kampprogrammet tatt i betraktning er det ikke utenkelig at Luis Enrique kan finne på å hvile noen sentrale spillere. I tillegg til å skulle til Paris om en drøy uke, skal Barcelona i mellomtiden møte et hjemmesterkt Sevilla på lørdag, samt at Valencia tar turen til Camp Nou om elleve dager.
Enrique bør ha gode valgmuligheter i morgen, ettersom de fleste spillerne var tilstede på dagens trening. Thomas Vermaelen var med på deler av treningen, som er et stort steg i riktig retning for den skadeplagede belgieren. I tillegg var Munir fra b-laget med på treningen, mens Jordi Alba trente for seg selv. Kanskje blir deler av MSN hvilt i morgen, som kan gi muligheten for mer førstelagsspill for Munir. Svaret på det får vi i morgen når kamptroppen offentliggjøres — eventuelt når lagoppstillingen offentliggjøres en time før kampstart.
Hvem: FC Barcelona–Almería
Hva: La Liga jornada 30
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Onsdag 8. april 2015 kl. 20.00