Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp. Her er hovedsakene:
Spørsmålet alle lurte på var om Messi kom til å spille tross alt:

— Det er ingenting å bekymre seg for. Han har trent de to siste dagene og jeg har ingen grunn til å tvile på om han kommer til å spille eller ikke. Vi vet at han fikk en smell og at det ikke skjedde mot Real Madrid.

— Noen ganger går slike problemer bort med en gang og noen ganger er de mer problematiske, men vi arrangerte ikke noe spesielt med trenerne i hos Argentina. Det var en beslutning som ble fattet sammen med spilleren og alle trenerne involvert. Han er 100% frisk.

Gamle kjente

Luis Enrique var som kjent trener for Celta Vigo den forrige sesongen. Manageren hadde mange lovord å komme med til sin tidligere arbeidsgiver.

— Jeg gleder meg til å reise tilbake dit. Det vil alltid være en spesiell plass for meg. Vigo betyr mye for meg. Jeg ble kjent med en ny klubb og en spesiell gjeng med spillere. Det var et veldig positivt år for meg og for Celta.

— Nolito er en veldig ambisiøs og hardtarbeidende spiller som kan både score mål og assistere, men Celta er sterk i andre posisjoner også. De spiller ballen rundt i laget og er veldig flinke til å spille seg ut fra bak. De har et godt år og jeg er glade på deres vegne.

Siste innspurt

Med ti kamper igjen av La Liga begynner det for alvor å spisse seg til i kampen om sølvtøy.

— Jeg tror det er lite sannsynlig at alle lag i topp 4 vinne samtlige av sine resterende kamper. Det kan godt hende jeg tar feil og i den forstad håper jeg at jeg tar feil om Barça.

Luis Enrique ble også spurt om hvorfor lagene hans alltid ser ut til å gjøre det bedre i den andre halvdelen av sesongen:

— Hvis vi kan avslutte sesongen bedre enn vi startet er det alltid en god følelse. Det er også et naturlig resultat når en klubb bytter manager. Av erfaring har jeg blitt kjent med hvordan denne prosessen fungerer.