Det ble en spinnvill kamp og det kunne fort endt med utklassering fra Barcelonas del, men Joe Hart hadde andre planer. Her er vurderingene:
Ter Stegen: (8) Noen gode redninger og er flink ute i feltet. Tar seg vann over hodet mot Agüero, men blir reddet av Piqué. Gjør for alvor opp for seg ved å redde Sergio Agüeros straffespark.
Alves: (7) Gjør ingen store feil og er godt involvert i forsvaret. Drar på seg et gult kort og står over neste kamp.
Piqué: (9) God kontroll gjennom hele kampen. Den gode formen opprettholdes og han er den største i feltet. Hadde fort blitt BB om ikke for to andre sentrale spillere.
Mathieu: (8) En tvilsom involvering tidlig i kampen, men ellers er franskmannen solid sammen med sin stoppermakker.
Alba: (7) Veldig aggressiv og temperamentsfull tidlig i kampen. Ekornet er hyppig med fremover, men utmerker seg stort i forsvar i kveld. Scorer, men blåst for offside.
Mascherano: (6) Ikke så sterk som han burde eller kan være. Mange av Citys muligheter kommer fra åpne rom i midtbanen.
Rakitic: (7) Fantastisk touch som sender ledelsen inn. Uheldig i noen taklinger, men heldigvis blir han hjulpet ut av sine lagkamerater. Gjør sakene sine greit på midtbanen og scoringen blir kronen på verket.
Iniesta: (8) Elegant og med hint av sine yngre dager. Bidrar til kontroll på midtbanen og er sammen med Messi en av hovedspillerne kreativt.
Messi: (10 BB) Elektrisk nedover banehalvdelen til City. Fantastisk forarbeid på målet til Rakitic. I krigføring gjennom store deler av kampen. Parkerer og pensjonerer flere av City-spillerne. Ingen over, ingen ved siden, bortsett fra Joe Hart.
Neymar: (7) Løper mye fremover, men velger ved flere ganger «sentre» isteden for «skyt». Blir stoppet av Joe Hart flere ganger også.
Suárez: (6) Mobil fremover og åpner opp mye rom for Messi og Neymar. Kommer ikke til så alt for mange avslutninger og de han skyter av blir fanget opp av Hart.

Innbyttere:

Rafinha: Kommer på for sent.
Adriano: Kommer på for sent.