(Granada–Barcelona 1–3): Barca tar med seg tre poeng fra Granada etter en middels god kamp av katalanerne.
Granada ligger på nest sisteplass i ligaen og har kun vunnet én kamp av de siste 20. Barcelona velger blant annet å la Iniesta hvile mot bunnlaget, mens Pedro og Busquets blir byttet inn på slutten av kampen. Barca kan ikke sies å ha stålkontroll, men scorer likevel tre mål.
Etter 40 sekunder kommer Alves og Marques i en kraftig duell som ender med en blodig Alves og gult kort til Marques. Begge kommer seg likevel tilbake uten store smerter. De første femten er Barca knapt over midtbanen. Granada er et lag det er vanskelig å score på, men som også scorer svært lite selv. Likevel kan Rakitic sette ballen i åpent mål etter 24 minutter. Alba slår en nydelig pasning med høyrefoten til Suarez på topp som får kriget frem ballen til Racitic. 1-0 til katalanerne.
Márquez kommer til en farlig sjanse når han får skyte fra cirka seksten. Ballen har god fart og ville sneket seg inn nede i høyre hjørne om ikke Bravo hadde kommet borti ballen med fingertuppene. Strålende redning av chileneren! To minutter senere får katalanerne en overgangsmulighet med Neymar, Alves og til slutt Messi som dessverre blir dømt for offside. Det tar ikke langt tid før Messi får muligheten igjen, men argentineren somler bort ballen.
Barcelona går til pause med ettmålsledelse, selv om Granada generelt sett er best. Messi og Neymar sliter med å finne hverandre på topp, og har mye og hente i andre omgang.

Messi med mange feil

Fire minutter inn i andre omgang feilvurderer Granandas keeper. Rakitic finner Suárez som får sneket ballen forbi en fomlende Oier, og øker ledelsen. Etter 53 spilte minutter får Granada straffe når Bartra feller Bangoura innenfor sekstenmeteren. Kaptein Rico reduserer når han setter ballen til høyre for keeper som for øvrig er få centimeter unna å redde.
Etter å ha spilt en drøy time blir Messi felt og får frispark fra 20 meter. Argentineren tar frisparket selv, men skyter langt over mål. Messi sliter med å finne Neymar og Suárez, og gjør mye småfeil. Han går likevel ikke målløs hjem fra kampen etter å ha pirket ballen over mållinjen i det 69. minutt. Suárez blir på spilt igjennom av en strålende Rakitic, og kriger seg forbi Oier som er ut og prøver å avverge. På svært uegoistisk vis sentrer Suárez til Messi som enkelt kan sette ballen i åpent mål. I ettertid viser det seg at Messi burde fått annullert målet for offside.
Det siste kvarteret av kampen består av mye feil av et daft Barcelona. I det 80.minutt prøver Neymar å trikse seg gjennom Granadas forsvar, som til slutt får ballen til medspiller Messi som bommer. Argentineren sliter uvanlig mye på topp, og gjør ingen god kamp. Barcelona kan likevel glede seg over tre poeng på bortebane, og over en solid Bravo i mål samt en god kroater som er involvert i alle Barcelonas scoringer.
Barca: Bravo – Alves, Bartra, Mathieu (Busquets), Alba – Macherano, Xavi (Rafinha), Rakitic – Messi, Suárez (Pedro), Neymar.
Granada: Oier – Nyom, Babin, Cala, Foulquier – Rico, Iturra, Márquez (Rochina), Bangoura (Candeeias) – Córdoba (Success), Ibañez.