Etter tirsdagens seier mot Manchester City skal Barca igjen kjempe om viktige poeng i La Liga.
Etter forrige helgs hjemmetap mot Málaga er Barcelona som kjent fire poeng etter serieleder Real Madrid. Laget kan derfor ikke gå på mange feilskjer dersom de ønsker å kjempe om ligatittelen ved enden av sesongen. Første mulighet til å holde tritt med Real kommer i morgen, borte mot Granada.

Store forandringer i Granada

Sist lagene møttes vant Barcelona 6–0, hjemme på Camp Nou. Siden den gang har det skjedd store forandringer for klubben fra Andalucía. Mens Barcelona sjeldent henter spillere i januar — skjønt klubben var under sanksjon i år — har Granada hentet inn syv nye spillere, samt skiftet manager. Da laget gikk 18 kamper uten seier fikk Joaquín Caparrós beskjed om å pakke sakene, og ble erstattet av Abel Resino.
Selv om Resino ledet laget til seier i sin andre kamp mot Elche, ligger laget fremdeles nest sist på tabellen, ett fattig poeng over Cordoba, og står med den ene seieren på de fem siste kampene.

Må revansjere fjoråret

Da Barcelona besøkte Los Cármenes i fjor ble alle poengene liggende igjen i Granada. Det er forøvrig den eneste gangen Granada har slått Barcelona i løpet av de siste tre sesongene. Alt tyder på at Barcelona bør snu trenden fra ifjor for å ikke tape enda mer til Real Madrid, samt å slippe Atlético enda nærmere. Førstnevnte tar imot Villarreal hjemme, mens Atlético skal til Sevilla å kjempe om poeng.
Barcelona har ingen kamper i midtuka som kommer, så Luis Enrique bør absolutt gjøre det han ofte sier at han skal — fokusere på neste kamp. Laget viste at de er i form i Manchester på tirsdag, og bør absolutt ta alle poengene i morgen. Noe annet kan vise seg å bli skjebnesvangert.
Hva: La Liga, runde 25
Hvem: Granada–FC Barcelona
Hvor: Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada
Når: Lørdag, 28. februar kl. 16.00