I kveld tok Gerard Piqué og Luis Enrique i mot spørsmål fra pressen foran morgendagens kamp mot Manchester City i Champions League.
Forsvarsspilleren forventer en lik kamp slik den første i det tilsvarende oppgjøret i fjor. Han mener også at tapet mot Málaga var mindre vondt enn tapet på Anoeta.

— Jeg tror kampen vil bli veldig lik den i forrige sesong. Vi er to lag som begge liker å ha ballen og å gå i angrep. Første kampen hadde et veldig spesielt punkt som snudde det i vår favør. Det kunne fort blitt mye trangere.

City-stopper Demichelis ble utvist og ga fra seg et straffespark på Ethiad i fjor.

Málaga

Piqué ble også stilt spørsmål om den siste smellen laget gikk på hjemme mot Málaga.

— Tapet her om dagen er ikke så vondt som tapet mot Real Sociedad på Anoeta tidligere. Vi har bevist at vi kan spille god fotball over lengre perioder og det er bra at denne kampen kommer så fort etter. Det gir oss ikke tid til å bli oppslukt av tapet.

— Vi er i slutten av februar og vi er fortsatt med i alle turneringer. Vi må holde hodet hevet. Det viktigste i den umiddelbare fremtid er å komme seg til kvartfinalene mot en topp 5-motstander.

Luis Enrique tar scenen

Etter at Gerard Piqué var ferdig, var det Luis Enriques tur til å møte media.

— City har evnen til å frarøve oss spillet vårt. Hvis de klarer det blir det en meget interessant kamp. Vi kan uansett ikke tenke på hva som skjedde forrige kamp. Vi kan kun fokusere på hva vi kan gjøre bra denne gangen. Kampen vil beregnes med tanke på hvor mye rom som blir etterlatt og som kan brukes. Derfor blir midtbanen viktig.

Manageren understreker at laget er fullt motivert til å vinne alle titler i år.

— Vi aspirerer til å vinne alle titler fordi vi er Barça. Vi spiller mot et vanskelig lag som vil ha mye støtte fra det Engelske publikum. Begge lagene kjemper om dette og flere trofeer og det er ingen favoritter.

Å spille rett etter et tap

— Vi skal konkurrere tre dager etter et tap. På en scene som dette er det veldig motiverende å bli kastet ut i det igjen. Et hvert tap har sine egne særtrekk og de må analyseres hver for seg. Vi har som mål å komme tilbake til det nivået vi var på tidligere.