FC Barcelona møtte i dag et meget godt forsvar i Málaga som nøytraliserte MSN helt totalt. Her er spillervurderingene.

Startellever

Bravo: (5) Sjanseløs på det første målet, har en god redning på en stor kontringsmulighet litt senere. Har lite å gjøre i kampen tross alt.
Alves: (2) Er på komplett bærtur på første målet. Bidrar ikke med mye defensiv jobbing og den gode formen fra tidligere kamper virker helt bote. Har en matchtapende involvering.
Piqué: (7) Barcelonas beste i dag. Flink til å roe ned når han får ballen i bena og hjelper Barcelona opprettholde kontrollen med ballen.
Mathieu: (6) Virker trygg og sikker med ball i mot. Er med å bryter opp angrep. Blir stående å se på ved et par anledninger.
Alba: (6) Mange gode løp fremover og kombinerer med Neymar og Iniesta. Presser ballfører og nøytraliserer en god Málaga-kontring tidlig i andre omgang. Slår også noen enkle feilpasninger som resulterer i at motstanderen får ballen.
Busquets: (5) Trygg med ballen i bena og distribuerer til sine medspillere fremover. Blir mye å gjøre på egen hånd og klarer ikke å stoppe Málagas utallige kontringer.
Iniesta: (4) Får ikke til mye i dag. Totalt satt ut av spill av Málaga i store deler av kanpen.
Rafinha: (5) Er ofte involvert fremover og har også noen gode avviklinger i forsvar. Blir satt ut av spill av Málagas gode organiserte forsvar og klarer ikke sette ordentlig preg på kampen. Hadde skuddet i den første omgangen gått inn hadde nok kampen sett annerledes ut.
Neymar: (6) Gode bevegelser og noen fine pasninger inn i boksen. Mangler bare å trykke på avtrekkeren mange av gangene. Skal ha hyllest for å være den som prøver desidert mest av MSN i dag.
Messi: (5) Slår mange pasninger inn i feltet, men Málagas stoppere nøytraliserer så og si alt som kommer deres vei. Blir veldig lett lukket ned. Prøver seg på gjennombruddspasninger hele kampen lang, men de ender ikke i medspillernes føtter.
Suárez: (4) Som med Neymar og Messi blir Suárez lite effektiv foran mål i dag. Har i tillegg bodd i offside.

Innbyttere

Rakitic: (5) Ble antageligvis satt på for å få av noen langskudd. Disse uteblir dog og Rakitic har ikke en god kamp i det han får spille.
Pedro: (4) Kvikke føtter, men klarer ikke å bryte opp Málaga-forsvaret med løpene sine. Har Barcelonas største sjanse i sluttminuttene, men går i nettveggen.
Mascherano: For lite spilletid.