(Barcelona – Levvante 5-0): Ikke siden Pep satt ved roret har Barcelona vunnet så mye som etter nyttår.
Kveldens seier var klubbens ellevte på rad, og er en tangering av den magiske 2008/09-sesongen da laget ble ledet av Pep Guardiola. Den sesongen vant Barca som kjent alle turneringer, og laget ligger godt an til å gjøre det i år også. Med en halv fot i cupfinalen, samt at klubben virkelig er med i tetstriden i La Liga ser det veldig lyst ut. Laget er også med i Champions League, hvor Manchester City — over to oppgjør — er neste hinder, skjønt den turneringen har ikke begynt å tette til helt enda.
Kveldens kamp mot Levante var en ren formalitet, noe man også så på laget. Spillere som Suárez, Alba, Piqué og Alves ble hvilt til fordel for spillere som Pedro, Adriano, Alba og Bartra. Selv om laget på ingen måte blåste Levante i banen av førsteomgang beviste de nivåforskjellen på lagene.
Kveldens første mål kom fra den dødelige duoen på topp. Messi fant Neymar med et lobbet pasning ut av denne verdenen, og selv om Neymar bommet litt i avslutningsøyeblikket landet ballen omsider i mål, etter å nærmest ha vært over stadiontaket.
Noen minutter senere brøt Neymar herlig etter en Levante-corner, og kombinerte flott med Messi. Dessverre ble argentineren feilaktig avblåst for offisde, etter å ha satt ballen i mål. Heldigvis fikk han revansje rett før pause. Denne gangen var det Bartra som brøt opp et kontringsforsøk av Levante høyt på bortelagets banehalvdel, før han spilte gjennom Messi — som omsider fikk målet sitt.
Det kunne stått 3-0 til pause, men Messi brenner noe overraskende et skudd fra kun elleve meter, til side for mål.

Ny ball til Messi

Dominansen fortsatte også etter pause. Omgangen begynte med at et lekent og ineffektivt Barcelona sløste bort noen sjanser innledningsvis. Men etter et snaut kvarter i andre omgang rullet Barcelona opp på håndballvis. Xavi lobber igjennom Pedro ute på høyrekanten av sekstenmeteren, før sistnevnte slår flatt ut i feltet hvor Messi venter foran åpent mål. Minutter senere får argentineren fullført sitt hat-trick fra straffemerket, etter at Neymar blir skjøvet noe enkelt overende i feltet. Dermed tangerte Messi Telmo Zarras rekord i antall hat-trick for et spansk fotballag, med 31 tripler.
Ikke lenge etter blir Neymar tatt ut til fordel for Suárez, og denne gangen sitter det virkelig for uruguyaneren. På nytt ruller Barcelona opp rundt Levante, før Adriano finner Suárez i feltet. Spissen takker for ballen og smeller den i mål med et klokkerent saksespark, og viser at spilleren fra Liverpool i fjor ikke er død. Forhåpentligvis kan dette være starten på en god Suárez-periode, noe som ville passet godt siden sesongen trekker seg til.
Stort mer skjer ikke i kampen, og tangeringen av rekorden til Peps Barcelona er et faktum.