Barcelona tar i mot Levante i morgen. FCB har muligheten til å fortsette sin utrolige start på 2015.
Da den første kampen i 2015 ble blåst av etter 90 minutter mot Real Sociedad var det mildt sagt uro i FC Barcelona. Januar, og halve februar, ligger nå bak oss og det lukter svidd av støvlene til Barça-spillerne som aldri før. Fra å være dømt nedom og hjem er det nå snakk om mer enn bare et mulig Copa-trofé på slutten av sesongen. Barcelona er favoritter til å feie Manchester City av banen nok en gang og Real Madrid har snublet i La Liga i det siste.
Levante tok en solid hjemmeseier mot Málaga forrige runde. En 4-1-seier var sterkt trengt da de ikke har vært så heldige med resultatene i det siste. Laget fra Valencia sto uten seier på de siste seks kampene i La Liga før de klarte å snu det mot Málaga. Levante har til tider vært en vanskelig blemme for Barcelona å få hull på, men denne kampen skal riktig nok spilles hjemme. Alle husker den solide omgangen de fikk servert i La Liga-åpningen i fjor. 7-0 sto det på tavlen.

Nye rekorder

Det ville ikke vært en Barcelona-kamp hvis det ikke var en eller annen rekord som kunne brytes. Lionel Messi trenger bare én målgivende pasning til for å stå alene som mest assisterende spiller gjennom La Ligas historie – foran Figo. Han er allerede toppscorer gjennom tidene.
Hva: La Liga
Hvem: FC Barcelona v. Levante UD
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Søndag 15. februar 2015 kl: 17:00