Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran Villarreal-kampen i morgen. Her er det viktigste som ble sagt:
Manageren har analysert forrige ukes kamp mot Villarreal, og vet godt at laget hans har potensiale til å gjøre det mye bedre.

— Det har vært ganske lett å forberede oss fordi vi har den nylige ligakampen som referansepunkt. Vi vet va vi trenger å gjøre bedre og hvordan vi skal gjøre det vanskeligere for vår motstander.

.. Vi må være mer konsistente denne gangen. Vi kan ikke gi de like mange sjanser som de hadde i ligaen. Vi vet at dette er en stor kamp for dem. Det er første gang de har nådd semifinalen og de spiller i god form

Luis Enrique understrekte at laget hans må spille med den samme intensiteten som de ville gjort i ligaen. Det er bare én plan: å vinne kampen.

Den gode formen

Det ble også snakket om den gode formen som Barça er i for tiden. Luis Enrique var storfornøyd samtidig som han ønsker forbedringer:

— Vi har sett mange utgaver av laget i løpet av sesongen. Det en manager alltid håper på er at laget blir bedre og bedre. Når resultatene er positive er lagets moral og selvtillit på topp.

Han la også til at han er imponert over hvordan spillerne reagerer når de slipper inn mål og ikke lenger er i ledelsen. Måten Barcelona har kommet tilbake i løpet av flere kamper er en klar forbedring fra forrige sesong.

Personlige følelser

Manageren uttaler at han aldri har følt seg presset i hans jobb:

— Vi liker å kontrollere kampene, men det er ikke alltid det går som planlagt. Du kommer alltid til å tape noen kamper og det er normalt i løpet av en sesong. Managere har ikke den luksusen til å nyte kamper. Når en er over må du med en gang begynne å tenke på den neste. For en manager kommer ikke lykken før sesongen er over og målene er oppnådd.