Samtlige av A-lagstroppen deltok på trening fredag morgen.
Luis Enrique kunne glede seg over at alle førstelagsspillerne møtte opp skadefri under gårsdagens trening. Det eneste unntaket var Douglas som fremdeles plages av en strekk i venstre lår, og måtte dermed trene alene. Dani Alves var tilbake fra skade og er klar for søndagens tur til Bilbao. Det var for øvrig ingen B-lagsspillere til stede under fredagens forberedelser til San Mames-oppgjøret.

Vunnet 3 av de siste 5 kampene

Forrige møte mellom Athletic Bilbao og Barcelona endte i sistnevntes favør. Kampen tok plass på Camp Nou i september i fjor, der Neymar ble tomålsscorer som førte til 2-0 seier for Barca. Totalt har klubben slått Bilbao i tre av de siste fem kampene, i tillegg til et uavgjort og et tap.
Athletic Bilbao kjempet seg til en 2-0-seier over Levante forrige runde, noe som er deres første ligaseier i 2015. Aritz Aduriz sto for begge målene, i tillegg til å score kampens eneste mål da Bilbao møtte Malaga i Copa del Rey torsdag forrige uke. Piqué og resten av forsvarsrekka bør dermed holde et ekstra øye med den 33-årige spanjolen som virker å være i scoringsform om dagen.
Siste trening for katalanerne starter kl 11 på Ciutat Esportiva lørdag, før klubben drar til Bilbao kl 10.15 dagen etter. Lucho vil offentliggjøre den fullstendige troppen søndag morgen.
Hvem: Athletic Club Bilbao vs. FC Barcelona
Hva: La Liga, runde 22
Hvor: San Mamés, Bilbao. Søndag 07. Februar, kl 21.00
Foto: FC Barcelona