Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Villarreal
Barcelonas manager har rost Villarreal-manageren for lagets gode prestasjoner i det siste, men han ønsker å stoppe seiersrekken deres på søndag ettermiddag.

–Villarreal blir en tøff test. De har ikke tapt på 18 kamper, men vi har planer om å ødelegge litt for dem. De er en sterk motstander på grunn av deres filosofi. De kommer ikke bare til å forsvare seg, men også angripe.

Barcelona måtte slite for å ta med seg tre poeng fra El Madrigal tidligere i sesongen. Unggutten Sandro ble matchvinner i den kampen.

–Hvis vi ikke presser dem, er vi i trøbbel. Vi hadde mange sjanser i den første kampen denne sesongen, men det var vanskelig å slå dem.

Etter en hektisk måned med Copa del Rey-action og tøffe ligakamper, skal Barcelona og Villarreal møtes tre ganger på kort tid. Luis Enrique understreker at han ikke er bekymret over antall kamper som spilles.

–Vi er godt vante med å spille tre kamper i uken. Vi har en bred tropp som gjør oss i stand til å tilpasse oss til de utfordringene vi møter.

Luis Enrique tok også muligheten til å snakke om Neymar. Brasilianeren er i god form for tiden, men ikke alle i Spania er like begeistret.

–Spania er et merkelig land. Her er det mer akseptabelt med 4 eller 5 gule kort enn underholdende dribling. Neymar spiller sin beste fotball siden han kom til klubben.