(Elche CF 0-6 FC Barcelona) Det var et noe redusert lag som stilte til kamp mot Elche i kveld. Neymar og Messi ordnet biffen.
Barcelona startet kampen på sedvanlig vis ved å beholde kontrollen og etablere et tempo tidlig i kampen. Elche skulle dog vise seg å være hurtige på kontringsmulighetene de fikk, men de ble til slutt ganske ufarlige, da Barcelona nøytraliserte dem ganske fort. Barcelona kom seg ikke til mange avslutninger da Elche gjorde en god jobb med å låse ned et hvert angrep bortelaget forsøkte. Dette resulterte i mye frem og tilbake på midtbanen. Jonathas kom til kampens første store sjanse etter 22 minutter, men ble blåst for offside. Elche fortsatte å holde trykket oppe før Barcelona hentet seg inn igjen rett ved halvtimen av kampen.
Fem minutter senere, etter litt frisparkmaraton til begge lag, var det Gerard Piqué som skulle gjøre jobben. Midtstopperen satte litt klumsete inn et skudd fra et frispark av Xavi. Barcelona ledet 1-0 etter en svak åpning. Det haglet med gule kort i den første omgangen, og hele 5 Elche-spillere dro på seg et gult kort før pause.

MN, men ingen S

Andre omgang startet med ganske høyt tempo. Bare 10 minutter i andre omgang klarte Elche å skaffe seg et straffespark. I andre kamp på rad hadde Barça fått straffespark og i andre kamp på rad scoret Messi fra krittmerket. 2-0 rett før timen spilt. Noen strakser senere ble Fayçal Fajr utvist etter å ha vært litt for tøff mot Rafinha I løpet av kampen. Etter straffescoringen og utvisningen virket det som om luften hadde gått ut av Elche. Ved det 70. minuttet var det Neymars tur til å komme på scoringslisten. Brassen satt treffsikkert inn 3-0 etter et godt forarbeid av Messi. Det samme gjentok seg bare minuttet senere da Messi serverte Neymar nok en gang og Neymar satt inn 4-0.
Da roet kampen seg ned betraktelig. Elche kom til en kontringsmulighet på slutten av kampen, men klarte ikke å få noe betraktelig ut av det. 2 minutter før slutt var det Messi som skulle score enda en gang mens Pedro punkterte kampen på overtid. Piqués tidlige scoring åpnet det opp for Barça, og Neymar og Messi gikk berserk i den andre omgangen, som sikret kampen med et solid 6-0-resultat.