FC Barcelona og Atlético Madrid skal stange hoder et par ganger til i Copa del Rey.
Lagene har møttes ganske nylig, med seier i Barças favør og mål av måltrioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez. Etter at sistnevnte slo ut Elche og Atlético slo ut Real Madrid skal lagene møtes igjen i kvartfinalen i Copa del Rey. Mange påstår at vinneren av disse to kampene kan fort bli laget som vinner hele turneringen.
I løpet av 2014 klarte ikke Barcelona å mestre en eneste seier mot de rødhvite fra Madrid. Det så ut til å bli like mørkt etter tapet for Real Sociedad, men etter en stormfull uke rundt Barcelona, var det et transformert lag som stilte opp på Camp Nou og de drøyt 92 000 tilskuerne, undertegnede en av dem.
Første kampen spilles på Camp Nou og hjemmelaget må gripe muligheten til å skaffe seg en god ledelse tidlig i oppgjøret, da et fullpakket og stormende Vicente Calderón vil gjøre det uutholdelig for det besøkende laget. Det blir også (mest sannsynligvis) Marc André ter Stegens første kamp mot et topplag i La Liga. Den tyske keeperen har bare spilt cupturneringer så langt.
Diego Simeone er trolig nok ikke fornøyd med spillerne sine og deres prestasjoner under forrige møte, og vil trolig ikke la seg bekjempe like lett denne gangen. Alt er duket for et spennende og intenst oppgjør nok en gang.
Hva: Copa del Rey, kvartfinale
Hvem: FC Barcelona — Atlético Madrid
Når: Onsdag, 21. januar 2015 kl. 22.00
Hvor: Camp Nou