I hva som virker å være en god periode skal Barcelona bryne seg på Deportivo.
Etter en dårlig start på året på Anoeta har Barcelona tatt seg opp med en overbevisende overkjøring av stakkars Elche i cupen, samt en sterk seier hjemme mot Altético. Morgendagens bortekamp mot sekstendeplasserte Deportivo bør absolutt resultere i tre viktige poeng for et lag som ønsker å kjempe om tittelen.
Etter å ha svevet mellom utrygg og sikker plass har Deportivo vært på stigende form i det siste — spesielt hjemme. Etter julepausen har laget slått Athletic Bilbao på hjemmebane, samt spilt uavgjort mot Levante. Spesielt førstnevnte viser at laget bør tas på alvor hjemme.

Xavi usikker, Mathieu ute

Etter å ha stilt med et svært b-preget lag mot Elche på torsdag er det igjen forventet at Enrique stiller med sine beste menn. Blant de vil ikke frisparkkongen fra trosdag — Mathieu — være. Franskmannen har en føling i achillesen og står over kampen for å forebygge mot en mer alvorlig skade. Flere tester ventes for franskmannen, før man med sikkerhet kan si hvor lenge stopperen blir ute.
En som har vært ute de siste kampene er Xavi. En gledelig nyhet er derfor at kapteinen trente som vanlig med laget i dag, riktignok uten å få medisinsk klarsignal før kampen i morgen. Vi må derfor vente til den endelige troppen til Enrique for å få svaret. Den kommer som vanlig i morgen.
Hvem: Deportiva la Coruña vs. FC Barcelona
Hva: La Liga jornada 19
Hvor: Riazor, A Coruña
Når: Søndag 18. januar, kl: 19:00