Barcelonas «nest beste» blir sendt for å møte Elche i andre oppgjør i Copa del Rey. De utnytter sjansen og kampen ender 0-4 til FCB.
Ter Stegen (6): Rører knapt ballen, men dette er dog ikke hans feil, men grunnet godt spill fremover. De gangene han får røre ballen er det Neuer-stil over det hele, med en knusende ro og imponerende kontroll under pressede situasjoner.
Montoya (5): Solid bak, men nesten unyttig å ha med seg fremover. Nærmest usynlig store deler av kampen. Byttes ut etter drøye timen for Douglas.
Bartra (6): Har kontroll i forsvar som han pleier. Som keeper ter Stegen, har han ikke altfor mye å gjøre. Ser av og til ut til å ha tatt seg en liten fridag på bursdagen sin. Men det går ikke utover resten av spillet og han har god kontroll.
Mathieu (8): Det var nok flere som satte hjertet i halsen da de så at det var vår rødhårede Mathieu som tok rennafart mot mål. Men det kan være fint å ha feil i blant. De ironiske flirene ble i løpet av 3 magiske sekunder omgjort til vantro beundring da Mathieu dunket ballen i krysset fra 30m. Hans første for Barcelona. Full kontroll i alle dueller mot Elche.
Adriano (7): Multitalentet ble satt til venstreback denne kampen, og gjør sine saker mer enn bra nok mot lille Elche. Har flere raid fremover, god kontroll defensivt og flere frekke driblinger og dragninger. Setter spikeren i kista med heading på overtid av kampen.
Sergi Roberto (7): Tidvis strålende spill og når ballen ender foran han, utnytter han sjansen og slår til med et langskudd fra 20 meter som er for hardt til at keeper klarer å redde. Et nydelig mål. Er ellers mye med å skape sjanser fremover.
Gumbau (5): Ser ikke helt ut til å holde nivået enda og blir til tider litt usynlig ut på banen. Gjør ikke noe merkverdig, men birdrar til å holde kontroll i forsvaret.
Rafinha (8-BB): Med elegante bevegelser, raske vendinger og blendende teknikk spiller Rafinha seg inn som banens beste. Litt mer hjulbeint og man kunne fort trodd det var Isco utpå der. Imponerende kamp, og fortjent banens beste.
Adama (7): Adama har fått sjansen og han viser at han vil ta den. Med frekke driblinger, fartsskifte og raske vendinger er han ikke langt ifra skåring i første omgang da han skyter ballen rett utenfor. Adama fortsetter andre omgang med fine raid, men uten å lykkes helt foran mål. Byttes ut for Halílovic etter 60 minutter.
Munir (4): Dribler mye og kommer seg fram, men blir felt. Skaffer en straffe i første omgang. Mister ballen ofte og holder ikke helt tempoet. Blir mye svakt spill utover i andre omgang.
Pedro (7): Pedro har for første gang fått utdelt kapteinsbindet for Barcelona, det fra start. Han får ansvar fra straffemerket og gjør alt rett. Setter ballen iskaldt inn til venstre. Spiller ellers en finfin kamp i spissen for dette B-pregede mannskapet.
Innbyttere:
Douglas (6) Blir byttet inn etter 60 minutter. Kommer inn når kampen er avgjort og begge lag innstilt på å høre sluttsignalet. Får derfor verken testet seg stort offensivt eller defensivt, men prøver på et par skudd. Kommer nok vanskeligere kamper for Brasilianeren. Skaffer seg en assist i sluttminuttene.
Halilovic (5) Kommer inn for Adama etter ca 60 minutter. Dette er den unge kroatens første kamp for A-laget. Får en sjanse, men keeper og stolpen står i vegen for den perfekte debut. Skaper ikke stort, men det blir nok mer å se av den unge b-lagsspilleren.