Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse før morgendagens kamp mot Atlético Madrid.
Det er duket for en av sesongens høydepunkter. Luis Enrique mener at gjestene er klare kandidater for Liga-trofeét:

-Forrige sesong sa Diego Simeone at laget hans ikke var seriøse kandidater til La Liga-titelen, men han «lurte» oss. Nå sier han det samme igjen og denne gangen lar vi oss ikke lure. De spiller bra som én enhet og er veldig farlige fra dødballer.

Luis Enrique kommenterte også at de har gjort forsterkninger i nysigneringene Fernando Torres og Cani. Manageren forventer at kampen blir så og si lik de 6 siste møtene, som endte i 5 uavgjort og 1 seier, favør Atlético.

-Men denne gangen blir det et annet resultat. Det er en attraktiv utfordring [å spille mot seriemesterne]. Vi er veldig motiverte for denne kampen. Vi må kontrollere Atlético og det betyr at angrepsspillet må være på topp. Vi har jobbet ekstra hardt med dødballer selv denne uken ved å se på videoer og granske individuelle trekk hos dem.

Det ble selvsagt stilt spørsmål angående kaoset som blåser rundt klubben for tiden, og Luis Enrique ville ikke kommentere dette i dybden:

-Det er mange hatefulle rykter ute å går. Hvis jeg bekrefter eller avkrefter en av dem må jeg også gjøre det med de andre. Jeg vil ikke det. Det er er farlig spill jeg ikke har tenkt å spille. Uansett, det gjør ikke laget noe godt å bli involvert i disse sakene.

Luis Enrique nevnte også at han ikke kommer til å dra før han mister støtten til spillerne. Han understrekte at han føler han har støtten til samtlige spillere.
Han avsluttet med å si at:

-Fansen er ikke dumme. De er også lei av alt som blir sagt. Det vi må gjøre er å jobbe hardere slik at barçafansen blir glade.