(FC Barcelona – Elche CF: 5-0) Veldig grei skuring foran mange tomme seter i kveld.
Førsteomgangen startet rolig, og det var få sjanser, men det skulle ikke ta lang tid før Barca begynte å skape ting. De tre fremste på banen viste seg frem og skapte mange problemer for et Elche lag som lå veldig lavt.
Venstresiden var veldig god. Neymar og Alba skapte mye problemer for Elches høyreside og mye av oppbygningen startet på venstre.
Hele Barcelona-laget spilte gode siste 15 minutter i førsteomgangen. Neymar var en konstant trussel og skapte straffe rett før pause, og da var Messi sikker. Før dette hadde både Neymar og Suárez scoret hvert sitt flotte mål.
Barca kontrollerte stort, og selv om man skal være fornøyd med 3-0 til pause kunne det fort stått mer på måltavla.

Gode etter hvilen

Etter pausen tok Messi på seg hovmesterrollen, og det til 20 i stil. En herlig pasning mellom stopper og back gjorde at Jordi Alba kunne bruke et touch, før han satt ballen i mål.
På 4-0 var kampen definitivt over, men Barca fortsatte å skape målsjanser, og Messi fortsatte å sende av gårde fine baller inn bak forsvaret til Elche, som lå meget lavt.
Neymar fastsatte sluttresultatet til 5-0 med et skudd som gikk via en spiller og i mål.
Alt i alt en veldig grei kamp, hvor ter Stegen i mål aldri måtte gjøre noe særlig. Det var total dominans fra Barcelonas side, med 19-2 i skudd. Og ingen av de to skuddene til Elche var på mål.
Verdt å ta med seg var gjenvinningsfasen av spillet i dag, som var meget godt gjennom hele kampen, og at vi skapte mange målsjanser.
FC Barcelona – Elche CF: 5-0
Mål: Neymar x2, Luis Suárez, Lionel Messi og Jordi Alba.