Her er spillervurderingene fra maktdemonstrasjonen mot Elche
Til tross resultatet var det en meget rolig kamp med så og si null spenning. Barcelona hadde full kontroll og Elche kom ikke til en eneste avslutning på mål.
Ter Stegen: (5) En rolig dag på jobben for tyskeren.
Alves: (5) Gjør seg ikke veldig merkbar på banen. Har ingen store eller merkbare feil.
Piqué: (5) Bryter opp og har kontroll på de ballene som kommer hans vei. Byttet ut for Sergi Samper.
Bartra: (5) Rydder opp det som kommer hans vei. Beholder kontrollen bak sammen med sin stoppermakker.
Alba: (6) Aktiv fremover på banen, scorer et godt mål etter en nydelig pasning fra Messi. Byttet ut for Adriano.
Mascherano: (5) Sikker og trygg i sin midtbanerolle. Hadde en viktig takling i førsteomgang og generelt god til å bryte opp kontringer.
Rakitic: (4) Lite involvert i kampen, men gjør ingen store feil.
Roberto: (4) Er godt involvert på Neymars første mål, men spiller en relativt anonym kamp.
Neymar: (8 BB) Veldig aktiv på kanten. Scorer et bra mål i førsteomgang og et endra bedre et i andreomgang. Skal også nevnes at han brant en stor sjanse til å begynne med. Byttet ut for Pedro.
Messi: (7) Mye involvert fremover. Flere gode pasninger igjennom kampen Setter en perfekt straffe og virker ivrig.
Suárez: (7) Noterer seg for en vakker assist på Neymars mål og scorer 2-0 noen minutter senere. Stille resten av kampen.

Adriano: (5) Scorer et mål som blir blåst offside. Lite produktiv.
Pedro: (5) Kommer inn da kamper er over for lenge siden. Brenner en stor mulighet.
Sergi Samper: (5) Unggutten får noen minutter på banen, men utgjør ikke noen forskjell.