Etter to strake tap ønsker Barcelona å slå tilbake i Amsterdam i morgen.
På lørdag skulle Barcelona reise seg etter det smertefulle tapet mot Real Madrid uka før, da Celta kom på besøk. Slik gikk det ikke, og Celta stakk av med en ettmålseier mot sin gamle trener. Den gode starten har dermed fått en solid stopp.

Må holde følge i gruppe F

Når Barcelona i morgen entrer Amsterdam Arena er det mot et lag de nylig har slått 3-1 hjemme på Camp Nou. Også i fjor møttes lagene i gruppespillet i Champions League, og samme som i år vant Barcelona komfortabelt hjemme. På hjemmebane viste nederlenderne seg sterkere, og vant kampen 2-1, en kamp Barcelona aldri ledet.
Det scenarioet bør ikke gjenta seg i morgen, dersom Barcelona skal holde følge med gruppeleder PSG, som møter gruppejumbo APOEL, og som før runden spilles har ett poengs ledelse på katalanerne.
Mens Barcelona har vært inne i en dårlig periode har nederlenderne opplevd det motsatte. Ajax har vunnet alle sine tre kamper — alle i hjemlig liga — siden sist lagene møttes, med en målforskjell på 11-1. Barcelona skal derfor ikke ta lett på kampen om de ønsker å gi PSG konkurranse om gruppeseieren, og en enklere motstander i første utslagsrunde.

20 med til Amsterdam

Med seg til Amsterdam tar Luis Enrique alle friske førstelagsspillere, pluss Munir. Andres Iniesta er fremdeles ute med skaden han pådro seg mot Real Madrid, sammen med Mathieu som skadet seg mot Celta Vigo. Sergi Roberto og Vermaelen blir også igjen i Catalonia grunnet skader.
Den følgende troppen består derfor av Ter Stegen, C. Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves og Munir.
Hvem: AFC Ajax vs. FC Barcelona
Hva: Champions League, kamp 4, gruppe F
Hvor: Amsterdam ArenA, Amsterdam, klokken 20:45