FC Barcelona tar i mot Celta de Vigo på Camp Nou
Det er tid for første hjemmekamp etter El Clásico-tapet mot Real Madrid på Santiago Bernabéu og laget har noe å bevise. For Luis Enrique blir det en ekstra spesiell kamp, da han var manager for Celta i fjor. Barcelona-spiller Rafinha storspilte også på lån der.

God borteform

Celta ligger på en respektabel 6. plass i La Liga. Laget fra Galicia har gode resultater på de siste bortekampene og kan skryte av uavgjort, seier og uavgjort mot Atlético Madrid, Elche og Villarreal respektivt. Tidligere Barcelona-spiller Nolito har scoret fem mål mens deres toppscorer er argentinske Joaquín Larrivey med seks mål. Før kampen mot Real Madrid hadde ikke Barcelona sluppet inn mål i La Liga. Nå kan selvtilliten slå sprekker.

Angrepstrio

FC Barcelona har sine egne toppscorere å snakke om. Neymar er virkelig i slaget og sitter på ni fulltreffere, rett etterfulgt av Lionel Messi på syv mål bare i La Liga. Begge er så og si selvskrevne til å starte sammen med Luis Suárez som kan få sin offisielle hjemmedebut. Uruguayaneren har vist god form ved å legge til rette for to assists allerede. Utfordringen fremover vil være å integrere alle tre til én enhet.
Det kan også hende at Rafinha får møte klubben han spilte for forrige sesong. Andrés Iniesta er ute med skade og dette kan være en mulighet for den unge brasilianeren å vise seg frem. Rafinha mottok nylig prisen for «Årets åpenbaring» på den prestisjetunge LFP-galaen tidligere i uken.
Hvem: FC Barcelona vs. Celta de Vigo SAD
Hva: La Liga, jornada 10
Hvor: Camp Nou, Barcelona klokken 20:00