Den syvende runden i årets La Liga-sesong spilles på Vallecas stadion i Madrid, hvor FC Barcelona gjester Rayo Vallecano.
Motstander Rayo Vallecano innehar en sterk niendeplass på tabellen, med to seire, to uavgjort og to tap, og 10-10 i målforskjell. Rayo er et lag som ønsker å angripe, ha ballinnehav og å spille aggressivt med høyt press, til motsetning fra svært mange «mindre» lag i La Liga når de møter Barcelona.
Ingen lag har tidligere holdt nullen i de syv første seriekampene i La Liga, og dersom Barcelona skulle klare dette vil det utvilsomt være en historisk bragd, samt stå i sterk kontrast til medienes spekulasjoner om «forsvarskrise» i klubben.
Barcelona er trolig svært revansjesugne etter det bitre tapet i Paris onsdag, til tross for at de spillemessig presterte ganske bra. Etter syv strake kamper uten baklengs (La Liga og Champions League) måtte forsvaret kapitulere da ter Stegen måtte plukke hele tre baller ut av nettmaskene mot PSG.
Dette må rettes på om man ønsker å fortsette «smultring-rekken» i ligasammenheng mot aggressive Rayo på Valleca stadion.

Douglas og Rafinha ute, Vermaelen usikker

På den siste treningen før bortekampen mot Rayo Vallecano i morgen kunne Luis Enrique skimte med en nær komplett tropp. Rafinha og Douglas trente med laget men har ennå ikke fått grønt lys til å spille mot Rayo.
Vermaelen trente individuelt og det er usikkert om han blir klar til lørdagens kamp. Munir og Sandro trente igjen med førstelaget, og etter Pedros form å dømme er det ikke umulig at vi får se en av disse fra start mot det Madridbaserte hjemmelaget.
Hva?
Rayo Vallecano – FC Barcelona
La Liga, Jornada 7

Når?
Lørdag 04. oktober 18.00
Hvor?
Campo de Fútbol de Vallecas, Madrid