I morgen skal FC Barcelona feminí ta i mot Chelsea CF på hjemmebane i det første semifinaleoppgjøret i Champions League.

Vanskelig Chelsea-lag venter

I morgen skal FC Barcelona feminí spille første kamp i semifinalen i Champions League mot Chelsea CF. Lagene møttes sist i 2021 da Barcelona vant 4-0 i finalen. Aitana Bonmatí uttrykker at Chelsea er et godt lag som kan vinne alt de spiller for. Chelsea ligger på en førsteplass i hjemlig liga med 46 poeng, delt med City på topp. Chelsea ligger dog foran på målforskjell. FC Barcelona leder overlegent sin egen liga så det blir spennende å se hvilke lag som kan komme seirende ut av dette oppgjøret og ta seg til en finale.

Patri har uttalt at det blir en jevn kamp. Spillere som Sam Kerr og kaptein Millie Bright er ute med skade for denne kampen og blir heldigvis for Barcelona sin del ikke en faktor.

Super-Caro

Fremtidig balon d’Or-vinner Caroline Graham Hansen er i storform med sine 5 mål på 7 kamper så langt i Champions League. Vi håper hun vil fortsette å være tonegivende i kampene. I ligaen har hun nemlig registrert for seg 17 mål og 16 målgivende pasninger på 20 kamper. Ingen andre spillere i verden matcher hennes prestasjoner. Dersom Caroline fortsetter formen og Barcelona vinner Champions League i år blir hun uten tvil den neste vinneren av gullballen.

Kampen kan sees på DAZN fra klokken 13:30. Returoppgjøret blir 27. april kl 18:30 i London.