Girona 0–1 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadi Municipal de Montilivi

Anledning: La Liga, 19. runde

Målscorer(e): Pedri (BAR)

Skudd: 8–8

Gule kort: Castellanos, Arnau Martinez (GIR), Ansu Fati, Pedri, Gavi (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 40–60

Kampens høydepunkt:

Å ri inn dette 1-0 resultatet i en seig kamp viser i det minste karakter, selv om det var nære å ryke på slutten. Man vinner ikke ligaen uten å ha noen sånne resultater, og når man klarer å vinne på dårlige dager er det et godt tegn for det som kommer. Mer et forsøk på å se det positive i det negative enn noe annet, som sier litt om hvordan kampen fortonet seg. Ett steg nærmere et potensielt seriegull!

Kampens nedtur:

For min del blir den store nedturen at Dembélé går av med skade relativt tidlig i kampen. Han var god mot Real Sociedad, og på tross av et par dårlige involveringer i denne kampen vil det være vikitg å ha han frisk i den kommende perioden. Håper vi bare var vitne til en korttidsskade, men man vet aldri med franskmannen…

Vår beste:

Innbytternes kveld i form av at både Alba og Pedri viser seg å være helt utslagsgivende. Det er nok allikevel Pedri som i størst grad viser hvor uvurdelig han er i dette laget. Scorer ikke bare det avgjørende målet, men er kreativ og god når han kommer inn. Gir laget en ekstra dimensjon.

Barças topp tre:

  1. Pedri
  2. Alba
  3. Araujo

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!