Barcelona 1–0 Getafe

Kampfakta:

Sted: Spotify Camp Nou, Barcelona

Anledning: LaLiga, 17. serierunde

Målscorer(e): Pedri (BAR)

Skudd: 87

Gule kort: Dembélé (BAR), Alderet, Ünal (GET)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 68–32

Kampens høydepunkt:

Det var dessverre lite som kvalifiserte til noe høydepunkt foruten selve målet. Pedris løp inn i boksen er det lite å utsette på, men Raphinhas utsøkte pasning er det få andre som gjør like bra. Den er nemlig så godt som perfekt vektet, og Pedri kan dermed nesten løpe ballen i mål, riktignok under noe press fra Getafe-spillere. Målet skulle også vise seg å bli avgjørende!

Kampens nedtur:

Her er det mange ting det kan pekes på, men Barças sjanseskapning var langt fra der den burde være på hjemmebane mot et lag i nedrykksstriden, noe som illustreres med fattige fire skudd på mål i løpet av kampen. Selv om det er et godt tegn at man høster tre poeng når man først sliter betydelig mer enn man burde, er det ikke noe godt tegn at man sliter såpass. Her må Xavi i tenkeboksen.

Vår beste:

Pedri er på ingen måte i nærheten av sitt beste i kveldens kamp, men er likevel tungen må vektskålen. Scorer etter et nydelig løp inn i boksen og er ellers mye involvert i det (lille) som skjer offensivt. Er riktignok nære ved å forære bortelaget en scoring med et feilberegnet tilbakespill – han må nok sies å skylde ter Stegen gratis halvliter.

Barças topp tre:

  1. Pedri
  2. Ter Stegen
  3. Raphinha

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!