Intercity 3–4 Barcelona (E.E.O)

Kampfakta:

Sted: Estadio José Rico Pérez, Alicante

Anledning: Copa del Rey, sekstendelsfinale

Målscorer(e): Araújo, Dembélé, Raphinha, Fati (BAR), Oriol Soldevila (3x) (ICA)

Skudd: 9–29

Gule kort: Torre (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 23–77

Kampens høydepunkt:

Et par av spillerne som trenger kamptrening får vise litt av det de har å by på. Selv om mange av de faller igjennom var førsteomgangene til Araujo og Pablo Torre den store oppturen for meg. Araujo tilbake fra skade mens Torre har slitt med spilletid og tillit. Begge viser seg viktige for laget på en kveld som i større grad preges av negative prestasjoner.

Kampens nedtur:

Å slippe inn tre mål mot et lag som kjemper mot nedrykk på tredje nivå er for dårlig. Slike kamper kan ofte være litt ekle, og en 1-0 sliteseier for Barcelona hadde ikke vært helt uventet. Når man derimot spiller en åpen kamp uten noen som helst struktur mot et så svakt lag burde noen varsellamper begynne å blinke. Det er ikke sikkert man kan lese så mye ut fra denne kampen, men den er i alle fall ikke en positiv opplevelse, som man kanskje i den minste kunne håpet å ta med seg.

Vår beste:

Selv om jeg nevnte Araujo og Torre som kampens høydepunkt er det allikevel Ousmane Dembélé som stikker av med tittelen banens beste (Riktignok for Barcelona, for det er nok en hattrick-scorer som vil ha et ord med i laget om banens beste). Franskmannen er livlig ute på vingen sin og forsøker seg gang på gang. Han utfordrer ofte og kommer i farlige posisjoner. Kunne hatt langt flere enn det éne målet han endte med, men allikevel en positiv kamp for franskmannen. Jeg mistenker dog at han er en spiller som trives veldig godt mot objektivt dårligere spillere som er mer utsatt for hans ekstremferdigheter og hvor det ikke kreves fullt så mye av han rent taktisk.

Barças topp tre:

  1. Dembélé
  2. Araújo
  3. Torre

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!