Viktoria Plzen 2-4 Barcelona

Kampfakta:

Sted: Doosan Arena, Plzen

Anledning: Champions League, gruppespill, kamp 6

Målscorere: Tomas Chory (PLZ), Marcos Alonso, Ferran Torres (44, 54), Pablo Torre (BAR)

Skudd: 24 – 12

Gule kort: Gavi, Pablo Torre, Ferran, Ndiaye

Røde kort: N/N

Ballbesittelse (%): 27-73

Kampens høydepunkter:

At det klaffer tidvis veldig godt i angrepsspillet. Flere gode iniativ skaper mulighetene offensivt.

Det skal også nevnes at den unge lovende Pablo Torre fikk sjansen fra start i kveldens kamp. Torre gjorde seg absolutt ikke bort spillemessig, og rundet av en flott innsats med mål før han gikk av banen.

Kampens nedturer:

Barça er heldige som slipper unna med bare to mål i mot. Viktoria Plzen slipper alt for enkelt til i store deler av kampen. Det er for det meste unødvendige feil og søvnig forsvarsspill som gjør dette mer spennende enn det burde. UEFA sin offisielle kampstatistikk viser til slutt 24-12 i antall avslutninger i favør de regjerende tsjekkiske seriemesterne.

Fremover på banen var spesielt Ansu Fati en skygge av seg selv og fant aldri rytmen i en kamp som burde ha vært etterlengtet for han til å spille seg opp i både selvtillit og form.

Det ble det dessverre lite av, og man kan ikke lastes for å påstå at Ansu i toppslag ville fått foten på innlegget fra Jordi Alba i første omgang. Han være nære på 1-0, men skuddet var svakt og heldig med at Marcos Alonso luktet returen.

Vår beste:

Rapinha, begynte kampen anonymt og svakt. Etter hvert som kampen åpner seg mer opp, spiller han seg varm og er helt strålende på Barças tre siste scoringer. Han følger opp sin strålende målgivende fra Valencia-kampen med flere nøkkelpasninger i denne kampen og viser stigende kurve. Positiv kamp.

Barças topp tre

  1. Rapinha
  2. Gavi
  3. Ferran Torres

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!