Barcelona 3–0 Villarreal

Kampfakta:

Sted: Spotify Camp Nou, Barcelona

Anledning: La Liga Santander, 10. runde

Målscorer(e): Lewandowski x2, Fati (BAR)

Skudd: 16-5

Gule kort: Pau Torres (VIL)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 70-30

xG: 2.04-0.44

Kampens høydepunkt:

Angrepet og avslutningen som skaper 1-0 og det avgjørende hullet på byllen. Pasningen fra Pedri ut på kant er brilliant, det samme er innlegget fra Alba. Hælvendingen til Lewandowski er pur klasse, før han triller ballen lett i åpent bur. Dynamikken vi får med Frenkie på midten var også et gledelig gjensyn.

Kampens nedtur:

Det fantasiløse og innleggsdesperado-kaotiske angrepsspillet frem til 1-0, samt det hodeløse kylling-pregede forsvarsspillet i kontradekningen. Det er kun ren flaks at ikke Villarreal scorer både ett og to mål innledningsvis. Den kunstige høye lista dommerne legger kortbunkene på denne sesongen er også en stor nedtur for oss som liker rettferdighet og fint spill. Dessverre gir dette carte blanche til kynisme og tull.

Vår beste:

Robert Lewandowski viser igjen at form er midlertidig (og avhengig av lagkamerater), men klasse er permanent. Han er rett og slett på et eget nivå utpå der i kveld og blir fullstendig avgjørende for at Barcelona får en noenlunde behagelig reise utover i kampen mot det som kunne blitt en vrien motstander. Frenkie også fantastisk, men uten polakkens byllhulling vet man aldri hvordan dette hadde endt.

Barças topp tre:

  1. Lewandowski
  2. de Jong
  3. Koundé

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

Leave a Reply