Anleding: La Liga Santander, 6. Serierunde

Målscorer(e): Lewandowski (x2), Memphis (BAR)

Gule kort: Kessie, Ferran (BAR) Bigas, Nico Fernandez (ELC)

Røde kort: Verdu (ELC)

Ballbesittelse (%): 78-22

Kampens høydepunkt:

Opptakten til 1-0 målet var en nytelse å se på. Pasningen fra Pedri er perfekt vektet, og han lar seg ikke friste til å skyte eller til å spille inn sentralt. Løpet og innlegget til Balde er perfekt timet og fører til at Lewandowski akkurat blir spilt onside og kan spasere inn sitt syvende ligamål for sesongen.

Kampens nedtur:

Jeg hadde mye større forventniger til Kessie sin prestasjon enn det vi fikk se i dag. Spillemessig gjorde han seg lite bemerket foruten et småfarlig skuddforsøk. Bortsett fra dette var han stort sett opptatt med å slenge rundt seg med albuer og lukte på det røde kortet i baklomma til dommeren. Et gult kort tidlig i omgangen ble etterfulgt av flere situasjoner hvor han er alt for uvøren og absolutt ikke har kontroll på hvor stygg duellen blir. Bare flaks som gjør at situasjonene ikke blir styggere og at han ender med en tidlig dusj. En tidlig dusj ble det forsåvidt uansett, for Xavi var visst enig med undertegnede og tok ivorianeren av til pause. Håper og tror han kommer tilbake med sterkere forestillinger enn dette i nærmeste fremtid, for han er veldig god når han er i form!

Vår beste:

Det har vært vanskelig å ungå Lewandowski i denne diskusjonen i nesten hver eneste kamp denne sesongen. I kveld var ikke noe unntak. Han fremprovoserer det røde kortet tidlig i første omgang. Han scorer også to relativt enkle mål ved å være på rett sted til rett tid, akkurat som han skal være. Lewandowski kunne og burde han nok scoret et par mål til, men prestasjonen er allikevel veldig solid og blir vurdert til kampens beste i kveld (På tross av at alle Barcelona-spillerne la inn gode søknader).