Sevilla 0–3 Barcelona

Kampfakta:

Sted: Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla.

Anleding: LaLiga, 4. serierunde

Målscorer(e): Raphina, Lewandowski, García (BAR)

Skudd: 9–18

Gule kort: Dembélé, Balde, Araújo, Roberto (BAR), Jordán, Carmona (SEV)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 4654

Kampens høydepunkt:

Målene er flotte og samspillet er fint, men jeg vil velge å trekke frem at back-fireren vår er så gode som de er. Man trenger ikke lenger å være livredd for et balltap fordi vi endelig har fysikken til å hamle opp med overgangene. Samtlige av de fire som startet bak denne kampen har evnen og ikke minst viljen til å jobbe hardt hjem. Det at Sevilla nesten kom i én offside i minuttet i snitt i førsteomgangen skal heller ikke undergraves.

Kampens nedtur:

Dembélé tok noen usedvanlig dårlige beslutninger i kveld og bommet på et par soleklare muligheter. Den gode formen han hadde og hans toppnivå som spiller begynner å ligge mer og mer i fortiden. Han er må lære seg å ta bedre beslutninger eller så er det mange på benken som fortjener plassen i startoppstillingen. Bildene av hans tydelig frustrerte lagkamerater sier også sitt.

Vår beste:

Selv om det var gode prestasjoner over hele linja i kveld, spesielt blant angrepsspillerne, er det vanskelig å ikke nevne prestasjonen til ter Stegen som utmerket. Kampen hadde sett helt annerledes ut om han ikke hadde vært våken og klar fra første sekund. Sevilla er en hard nøtt på hjemmebane og en tidlig scoring fra hjemmelaget hadde gjort jobben for Barcelona mye vanskeligere.

Barças topp tre:

  1. Ter Stegen
  2. Raphina
  3. Koundé

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter