Barcelona 4–0 Real Valladolid

Kampfakta:

Sted: Spotify Camp Nou, Barcelona

Anleding: LaLiga, 3. serierunde

Målscorer(e): Lewandowski (x2), Pedri, Roberto (BAR)

Skudd: 24–8

Gule kort: Monchu, Javi Sanchez, Kike Perez (VLL)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 69-31

Kampens høydepunkt:

1-0 scoringen til Lewandowski i det 24. minutt! En enorm presisjon i innlegget fra Raphinha, og en sterk prestasjon av Lewandowski å dukke opp på bakerste stolpe. Stort høydepunkt for undertegnede å se Lewandowski score sitt første av det som utvilsomt vil bli MANGE mål på Spotify Camp Nou. Også viktig i form av at man får en relativt tidlig ledelse som gjør at man kan senke skuldrene og spille god fotball, i motsetning til kampen mot Rayo Vallecano.

Kampens nedtur:

Det er få negative sider ved denne kampen for Barça sin del. Om man skulle dra frem noe, er det at det «bare» blir 4-0. Veldig mange skudd fra Barcelona, og enda flere sjanser om man regner situasjoner i nærheten av mål. Ofte er den siste pasningen litt upresis, for katalanerne kunne ledet komfortabelt før de går opp i 1-0.

Vår beste:

Selv om det var gode prestasjoner over hele linja i kveld, er det vanskelig å ikke nevne prestasjonen til Raphinha som helt enorm. Han er en åpenbaring på høyrevingen og gir Real Valladolid problemer gang på gang i den drøye timen han spiller. Han tør å utfordre og vet hva han vil med alle dribleraidene sine: Det er ikke bare dribling og flashy finter for syns skyld, men som gir faktisk progresjon i spillet. Tror han kommer til å vise seg som veldig viktig gjennom en lang sesong, i alle fall etter den sesongstarten han har hatt.

Barças topp tre:

  1. Raphinha
  2. Pedri
  3. Lewandowski

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter